سلام دوستان پشتیبان وردپرس ؛ هر چند وقت یک بار ممکن است با خطاهایی مشابه با خطا در ایجاد اتصال به پایگاه داده یا خطای محدودیت حافظه مواجه شوید. در واقع این خطاها، خطاهای خوبی هستند چرا که دلیل ایجاد خطا برای شما کاملا مشخص است و میتوانید جهت رفع خطا اقدام کنید.اما ارور مطمئنید که می خواهید این کار را انجام دهید در وردپرس  به این شکل نیست و برای رفع آن دقیقا نمی دانید که چه قسمتی مشکل ایجاد کرده است.اینکه چرا این ارور با دلیل مشخصی ظاهر نمی شود به این خاطر می باشد که دلایل متعددی برای ایجاد این خطا وجود دارد. در این نوشتار به شما نشان می دهیم که چگونه این ارور را رفع کنید.چرا و چه زمانی ارور مطمئنید که می خواهید این کار را انجام دهید ظاهر می شود؟این ارور زمانی اتفاق می افتد که وردپرس در بررسی Nonce آدرس بخش مدیریت سایت ناکام بماند. Nonce یک کد منحصر به فرد جهت اهداف امنیتی می باشد که پلاگین ها، قالب ها و هسته وردپرس از آن استفاده می کنند.در واقع Nonce یک لایه امنیتی را به url ها، فرم ها و درخواست های ایجکس اضافه می کند.

نکته: ارور مطمئنید که می خواهید این کار را انجام دهید در وردپرس زمانی که تایید Nonce ناموفق باشد نمایش داده می شود که احتمالا دلیل این خطا افزونه ها یا قالب ها هستند که به درستی از Nonce استفاده نمی کنند.

ارور مطمئنید که می خواهید این کار را انجام دهید در وردپرس

بررسی رخداد ارور مطمئنید که می خواهید این کار را انجام دهید

اکثرا این ارور به واسطه ی نصب یک افزونه یا قالب بر روی سایت شما می باشد. برای اینکه متوجه شویم کدام قالب یا افزونه این ارور را ایجاد کرده است باید تمامی قالب ها و افزونه ها را غیر فعال کنیم و پس از آن یک به یک بررسی کنیم که کدام افزونه یا قالب دلیل رخداد این ارور می باشد.

غیر فعال کردن افزونه ها

از آن جایی که یک افزونه غیرفعال هم می تواند باعث ایجاد مشکل شود، پس باید مطمئن شویم که هیچ افزونه ای در وردپرس بدون حذف کردن، نصب نشده است. برای انجام این کار به مدیریت هاست خود بروید و نام پوشه ی plugins در مسیر /wp-content/ را به plugins.deactivated تغییر دهید.بعد از آن از بخش داشبور وردپرس خود به بخش افزونه های نصب شده بروید. مشاهده می کنید که وردپرس به شما چندین پیام مبنی بر غیر فعال شدن همه ی افزونه های نصب شده روی سایتتان را می دهد.حال که تمام افزونه ها غیر فعال شده اند به همان شیوه ای که خطا در قبل برای شما ایجاد می شد دوباره آن را ایجاد کنید (مثلا شما با باز کردن صفحه ای ممکن است آن خطا را دیده باشید که باید مجددا این کار را تکرار کنید)، اگر خطا ظاهر نشد، به این معنی می باشد که یکی از افزونه های نصب شده روی سایت باعث بروز این خطا شده است و باید بررسی کنیم که کدام افزونه این خطا را ایجاد کرده است.برای این منظور مجددا در مسیر /wp-content/ نام پوشه افزونه ها را از plugins.deactivated به plugins تغییر دهید.بعد از آن در قسمت داشبورد وردپرس و از قسمت افزونه های نصب شده یک به یک هر افزونه را فعال کنید و مجددا خطا را ایجاد کنید. این کار را تا زمانی که متوجه شوید کدام افزونه بروز خطا را منجر شده است ادامه دهید تا افزونه مورد نظر را پیدا کنید.شاید این روش، روش مناسبی نباشد اما راه حل آسان و بسیار ساده برای همه ی کسانی است که با وردپرس آشنایی دارند.

غیر فعال کردن قالب ها

اگر در بین افزونه ها مشکلی وجود نداشت ممکن است مشکل از قالب ها باشد. شما می توانید قالبی را که باعث ایجاد این ارور شده است را با تکرار همان روشی که در بخش افزونه ها توضیح دادیم بیابید. ابتدا به مدیریت هاست خود بروید و از قالب فعلی خود یک بک آپ بگیرید و روی سیستم خودتان قرار دهید و قالب را از هاست خود حذف کنید.حال اگر در داشبورد وردپرس خود به بخش قالب ها بروید، قالب فعلی دیگر فعال نبوده و باید برای راه اندازی سایت از قالب های پیش فرض وردپرس مشابه دوهزار و شانزده استفاده کنید.سپس دوباره ارور مطمئنید که می خواهید این کار را انجام دهید در وردپرس را ایجاد کنید، اگر خطایی ظاهر نشد به این معنی است که مشکل بروز خطا از قالب شما می باشد.

اپدیت کردن یا جایگزین کردن فایل های وردپرس

هنوز قادر به رفع مشکل نمی باشید؟حال که متوجه شدیم مشکل از قالب یا افزونه های سایت نیست پس احتمالا مشاهده ارور مطمئنید که می خواهید این کار را انجام دهید در وردپرس مربوط به وردپرس می باشد که برای رفع آن چند گام اضافی وجود دارد که در صورت نیاز می توانید آن ها را هم انجام دهید.

  1. ابتدا یک نسخه پشتیبان کامل از سایت خود تهیه کنید و بعد تمامی فایل های وردپرس به غیر از پوشه ی wp-content را از هاست خود پاک کنید. سپس یک نسخه ی تازه از وردپرس را تهیه و در هاست خود آپلود کنید. (آموزش تهیه نسخه پشتیبان از سایت)
  2. پس از آپلود همه ی فایل ها، یک فایل جدید به نام wp-config.php در پوشه ی روت ایجاد و اطلاعات دیتابیس و یوزر را جایگذاری کنید.
  3. حال تغیرات را ذخیره کنید و در سایت خود دوباره خطا را ایجاد کنید. به احتمال زیاد مشکل شما رفع شده است.

موفق باشید.

خدمات وردپرس