قالب مناسب وردپرس

۸ فاکتور مهم در انتخاب قالب مناسب سایت

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

انتخاب قالب مناسب سایت وردپرسی

سلام دوستان خیلی از دوستان به ویژه کسانی که در عرصه ساخت سایت تازه کار هستن، دغدغه ی بزرگ انتخاب قالب را در وردپرس دارند. انتخاب قالب اصول و قواعد خودش رو داره و همیشه باید چند فاکتور حیاتی ویژه قالب ها رو چک کنید و در نهایت درباره ظاهر قالب تصمیم بگیرید که مورد پسند شما هست یا نه.از طریق سیستم مدیریت محتوای وردپرس  شما می توانید انواع سایت های شرکتی، شخصی، فروشگاهی و … را ایجاد کنید و از آن ها استفاده نمایید؛ اما هر یکی از این دسته ها قالب های خاص و ویژه خودشون رو دارن. به عنوان مثال اگر قصد راه اندازی یک وبلاگ دارید، باید قالبی انتخاب کنید که خواندن مطالب و پیدا کردن آن ها در سایت سخت نباشه و همه چیز کاملا واضح باشه.یکی از مهم ترین عوامل در قالب ها هم شخصی سازی آنهاست که شما بتوانید هر زمان که خواستید تغییرات دلخواهتان را در قالب بدهید؛ اما زمانی که این ویژگی در پوسته وجود نداشته باشد و شما هم برنامه نویسی بلد نباشید، واضح است که به مشکل خواهید خورد و سایتتون مدت زیادی دوام نخواهد آورد.گاهی اوقات هم قالب هایی را مشاهده می کنیم که بسیار زیبا هستند اما طراحی و کدنویسی آن ها بسیار سنگین است و بسیار دیر لود میشه (مخصوصا با اینترنت های موجود در ایران!!) و همانطور که می دانید کاربران به هیچ وجه از سایت های کند سرعت خوششون نمی آید و اکثرا با دیدن کند بودن سایت صفحه را می بندند و تقریبا می توان گفت اکثر این نوع کاربران دیگر به سایت شما برنمی گردند مگر در مواقع ضروری. 

۱. سادگی

چندزبانه بودن قالب وردپرسی

 عده ای از طراح ها در طراحی به شدت زیاده روی کرده اند و از رنگها، انیمیشن ها و … استفاده کرده اند. اما اکثر اوقات همه این موارد در طراحی همیشه به درد بخور و چشمگیر نیستند.هدف شما از ساخت وبسایت ساده کردن کارهای معمول در روز برای کابران است؛ پس به هیچ وجه نباید سایتتان را هم شلوغ کنید تا دردسر جدیدی برای خودتان ایجاد کنید و باید همه چیز ساده و مقابل چشم کابر باشد.

۲- طراحی واکنش گرا اجباری است

انتخاب قالب واکنشگرا

 اکنون هر وبسایتی که ساخته می شود باید از حالت واکنش گرا یا ریسپانسیو هم پشتیبانی نماید.طبق تحقیقات انجام شده حدود ۵۰ درصد از کاربران سایتتان از موبایل استفاده می کنند و این کاملا نشان دهنده استفاده از تلفن همراه هدف توسط مردم است.برای تست طراحی واکنش گرا، ما سایت Mobile Friendly گوگل را پیشنهاد می کنیم. توجه!!! سرویس فوق در کشور ما از طرف شرکت گوگل مسدود شده است و باید برای استفاده از آن از نرم افزارهای قندشکن استفاده کرد.

۳- سازگاری با همه مرورگرها

سازگاری قالب با همه مرورگرها

 اکنون مرورگرهای زیادی هستند که در دستگاه کاربران مشغول به فعالیت هستن و هرکس هم طبق عادت از مرورگر مورد علاقه اش استفاده می کند. اما مهم اینجاست که ما نمی توانیم که کاربران را مجبور به استفاده از مرورگرهایی کنیم که با سایت ما مشکلی ندارن.توجه!!! شما به هیچ وجه نمی توانید کاربر را مجبور به استفاده از تنها یک نوع مرورگر کنید.

۴- پشتیبانی از افزونه ها

پشتیبانی قالب از افزونه ها

 قطعا افزونه ها بخش مهمی از سایت ها به شمار می روند و بدون وجود آن ها طبیعتا تنها فقط یک وبلاگ در وردپرس داریم نه یک سایت شرکتی و فروشگاهی. به همین دلیل قالب مورد نظر شما باید از افزونه های معروفی مثل ویژوال کامپوزر و ووکامرس پشتیبانی نماید.

۵- زبان قالب

چندزبانه بودن قالب وردپرسی

 یکی از مهم ترین عوامل انتخاب قالب، زبان آن قالب است که باید مطابق با زبان مادری شما یا زبان متعلق به محل شرکت و … باشد. بهتر از قالب مورد نظر شما از زبان های RTL یعنی راست به چپ پشتیبانی نماید.

۶- سازنده برگه ها (Page Builders)

 صفحه ساز قالب وردپرسهمانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردم، قابلیت شخصی سازی قالب بسیار مهم است تا از شر انجام تغییرات از طریق کدنویسی راحت شوید و بتونید همه ی تغییرات دلخواهتان را از طریق پنل وردپرس انجام دهید.با استفاده از افزونه های ویژه این کار شما می تونید هر تعداد که بخواهید برگه و یا نوشته با طراحی و چینش شخصی خودتون ایجاد و در سایت منتشر نمایید. 

۷- سازگار با سئو

 سئو فریندلی بودن قالبمهم ترین فاکتور از بین چند فاکتور معرفی شده، سازگار بودن قالب با سئو است. زیرا سئو در موفقیت سایت حرف اول را می زند و باید حتما قواعد و قوانین آن رعایت شود تا بتوانید در صفحه اول گوگل قرار بگیرید و مخاطبان زیادی را از طربق موتور گوگل پیدا کنید.

۸- قابلیت نظرسنجی و امتیاز دادن

 قابلیت امتیاز دهی در قالبیکی از عوامل حیاتی برای سئو سایت داشتن قابلیت نظرسنجی و امتیازدادن در سایت است که بازدیدکنندگان بتوانند برای مطالب نظر بگذارند و به آن ها امتیاز بدهند. به مرور زمان و بعد از مدتی که سایت شما فعالیت خوبی داشته باشد، این امتیازات ( یا به اصطلاح Rich Snippets) و ستاره ها در مطالب جستجوی سایت شما در گوگل هم نمایش داده می شود.

جمع بندی!

اکنون می توانید از مواردی که در بالا ذکر شد چک لیستی تهیه نمایید و هنگام انتخاب قالب برای راه اندازی یک سایت از آن چک لیست استفاده نمایید تا چیزی را در انتخاب قالب از قلم نیندازید. 

 

 

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!

جدیدترین اخبـار را در شبکه هــای اجتــماعی ما دنبال کنید

ورود به صفحه اینستاگرام پشتیبان وردپرس

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
خوش آمدید دوست دارید خبرهای دست اول و رویدادهای وردپرسی رو به شما اطلاع دهیم؟ خیر بله