|

ساختار پلاگین در وردپرس

ساختار پلاگین در وردپرس

یکی از موضوعاتی که برای صاحبان سایت ها بسیار حائز اهمیت است، ساختار پلاگین در وردپرس می باشد. برای این که بتوانید یک پلاگین مطلوب را در وب سایت تان داشته باشید، می بایست در ابتدا ساختار مناسبی برای آن ایجاد کنید. در اینقسمت از مقاله می خواهیم برای شما قسمت های اصلی افزونه وردپرسی را شرح دهیم، لذا خواهشمندیم تا انتهای مقاله با پشتیبان وردپرس همراه بمانید.

پلاگین وردپرس چیست؟

 

پلاگین وردپرس چیست؟

برای فهم بهتر ساختار پلاگین در وردپرس لازم است در ابتدا به معرفی آن بپردازیم. همه صاحبان سایت ها دوست دارند تا صفحات شان تمام ویژگی های مثبت را در بر داشته باشد و در میان دیگر صفحات گوگل همچون نگینی بدرخشد. بدین منظور اقدام به تهیه و دریافت پلاگین و یا همان افزونه وردپرس می نمایند.

افزونه وردپرس در واقع شامل تعدادی کد مخصوص می باشد که می تواند به کامل شدن وب سایت کمک شایانی نماید. برای این که بتوانید تمامی ویژگی های مثبت را در وب سایت خود جای دهید، می بایست در ابتدا پلاگین و یا همان افزونه وردپرس را تهیه کنید. بسیاری از افراد ممکن است با خود بپرسند که با چه روشی می توان پلاگین را تهیه نمود، در پاسخ به چنین سوالاتی باید بگوییم که شما می توانید نسخه رایگان و نسخه پولی افزونه وردپرس را از سایت های معتبر دریافت نمایید. البته توجه داشته باشید که این دو نسخه با هم تفاوت های چشم گیری را در بر دارند که در ادامه مقاله به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

اگر می خواهید با ساختار افزونه وردپرس بیش تر آشنا شوید، کافی است ما را در ادامه مقاله همراهی نمایید و مطالب ذکر شده را مورد استفاده تان قرار دهید.

قسمت های اصلی افزونه وردپرسی

در این قسمت از مقاله قصد داریم تا چند مورد از اجزای مهم پلاگین وردپرس را برای تان شرح دهیم.

قسمت های اصلی افزونه وردپرسی

  • ساختار پوشه وردپرسی

یکی از مهم ترین قسمت های یک افزونه وردپرسی، پوشه آن می باشد. لازم است بدانید هنگامی که شما اقدام به نصب یک پلاگین می کنید، آن افزونه در قسمت دایرکتوری ذخیره خواهد شد. اما باید بدانید برای دسترسی و عملکرد بهتر پلاگین، می بایست یک پوشه مخصوص برای افزونه خود تهیه و یا ایجاد نمایید که البته کار چندان دشواری پیش روی شما نخواهد بود. اگر می خواهید از آموزش های ساخت پوشه مخصوص پلاگین بهره مند گردید، کافی است با ما در ادامه مقاله همراه بمانید و مطالب ذکر شده را مورد استفاده تان قرار دهید.

در ابتدا لازم است پوشه ای طراحی کنید و بر روی نام آن توجه داشته باشید، بدین صورت که می بایست نام پلاگینی که می خواهید استفاده نمایید را بدون در نظر گرفتن جزئیات بر روی پوشه مد نظر قرار دهید. در گام دوم شما می بایست به سوی ساخت یک پرونده اصلی ph بروید و آن را مخصوص افزونه خود قرار دهید.

در قدم سوم می بایست یک پوشه javascript برای خود گرد آوری کنید تا بتوانید پرونده های مد نظر تان را درون آن قرار دهید. همانطور که می دانید، یکسری از پرونده ها به نام stylesheet یاد می شوند، برای این نوع پرونده ها لازم است یک پوشه به نام css ایجاد نمایید. اگر می خواهید گام نهایی را بردارید، تنها می بایست یک پوشه php برای کد های مربوطه تشکیل دهید.

حال باید بدانید چه پرونده ای را درون چه پوشه ای باید قرار دهید، بدین منظور کافی است پرونده php ررا درون پوشه نخست قرار دهید و دیگر پرونده ها را در پوشه مخخصوص خود شان جایگذاری کنید.

  • ایجاد اکشن

یکی از اجزای اصلی در وردپرس و پلاگین، اکشن نام دارد. لازم است بدانید که وردپرس تعداد بسیاری اکشن را در بر دارد که البته ساختن آن ها کار دشواری نخواهد بود. شما می توانید با استفاده از آموزش هایی که در این راستا موجود است به ایجاد اکشن مد نظر تان بپردازید و به وب سایت تان کمک شایانی نمایید. در این قسمت از مقاله سعی نمودیم برخی از  قسمت های اصلی افزونه وردپرسی را برای شما شرح دهیم، توصیه می کنیم تا انتهای این قسمت از مقاله با ما همراه بمانید.

  • فیلتر ها

از دیگر اجزای مهم در پلاگین های وردپرس، فیلتر ها می باشند. فیلتر ها می توانند عملکرد های متفاوتی را به طور همزمان انجام دهند، به عنوان مثال هنگامی که به تابع مورد نظر تان یک مقداری تعلق می گیرد، فیلتر ها می توانند آن مقدار به مقدار مورد پنسد و مد نظر شما تغییر دهند. از دیگر مزیت های این فیلتر ها می توان به دسترسی مناسب آن اشاره کرد، دسترسی فیلتر ها به گونه ای است که شما می توانید اطلاعات آن ها را با توجه به نیاز تان  تغییر دهید.

حال ممکن است برخی از افراد با خود بپرسند که چگونه می توان به فیلتر های وردپرس دست یافت، در پاسخ به چنین سوالاتی باید بگوییم شما در ابتدا می بایست با توجه به روش های موجود یک apply-filters  ایجاد کنید.

شناخت عملکرد پلاگین ها پیش از طراحی

یکی از موضوعاتی که بسیار حائز اهمیت است، شناخت عملکرد هر یک از افزونه ها قبل از طراحی می باشد. همانطور که می دانید، افزونه وردپرس انواع متعددی را شامل می شوند که هر کدام از آن ها عملکرد و ویژگی مخصوص به خود را دارد. برای اینکه بتوانید به پیشرفت وب سایت تان کمک نمایید، در ابتدا می بایست عملکرد پلاگین ها را بررسی کنید و تا بتوانید بر اساس نیاز تان یک پلاگین منحصر به فرد و سازگار با وردپرس ایجاد نمایید.

توجه داشته باشید که پلاگین ها را می توانید از وب سایت های متعدد و متنوعی که وجود دارد تهیه کنید. برخی از آن ها رایگان و برخی دیگر غیر رایگان تلقی می شوند، لازم به ذکر است که پلاگین های غیر رایگان کاربردهای بیش تری را نسبت به افزونه های رایگان در بر دارند که استفاده از آن ها برای تمام سایت ها توصیه می گردد.

در این قسمت از مقاله سعی نمودیم تا ساختار پلاگین در وردپرس را برای شما شرح دهیم، امیدواریم با مطالعه مطالب فوق توانسته باشید بخشی از مطالب ساخت پلاگین را فرا گرفته باشید.

 

 

[button text=”سفارش افزونه نویسی وردپرس” color=”alert” radius=”10″ expand=”true” link=”https://wphelper.ir/افزونه-نویسی-وردپرس” target=”_blank”]

فهرست این مقاله

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!
خوش آمدید دوست دارید خبرهای دست اول و رویدادهای وردپرسی رو به شما اطلاع دهیم؟ خیر بله