آموزش طراحی سایت

pdf رایگان آموزش طراحی سایت وردپرسی

با توجه با اینکه در حال حاضر اهمیت داشتن فعالیت پویا در محیط مجازی برای همه مردم روشن تر شده است اکثر مردم در تلاش هستند کسب و کار اینترنتی برای خود داشته باشند و وب سایت حرفه ای برای خود راه اندازی کنند اگر شما هم جز این دسته از مردم هستید باید در این مورد دانش کافی داشته باشید تا بتوانید حتی بدون داشتن تخصص فنی برای خود یک سایت حرفه ای راه اندازی کنید. پشتیبان وردپرس قصد دارد در این مقاله و pdf رایگان آموزش طراحی سایت وردپرسی که در اختیار شما قرار میدهد به شما کمک کند تا تمامی فرایند طراحی سایت را بصورت مرحله به مرحله انجام دهید و سایت خود را راه اندازی کنید.

آموزش طراحی سایت pdf رایگان

طراحی سایت چیست؟


طراحی سایت شامل ایجاد وب سایت های کاربر پسند برای تجارت است. بر خلاف نقش برنامه‌نویسی سنگین یک توسعه‌دهنده وب، طراحان وب با مجموعه‌ای از مهارت‌هایی که بر طرح‌بندی صفحه، طرح رنگ و رابط کاربری تمرکز دارد، یک وب‌سایت را حرفه‌ای جلوه می‌دهند.

وردپرس چیست؟


وردپرس محبوب ترین ابزار جهان برای کمک به راه اندازی و مدیریت یک وب سایت است.وردپرس قدرت بیش از یک سوم از تمام وب سایت های موجود در اینترنت را دارد و روشی انعطاف پذیر برای ایجاد و سفارشی کردن یک وب سایت بدون نیاز به دانش فنی خاص را ارائه می دهد. می‌توانید از وردپرس برای ایجاد هر نوع وب‌سایتی، از جمله وبلاگ‌ها، فروشگاه‌ها، وب‌سایت‌های نمونه کار و بسیاری موارد دیگر استفاده کنید.
در این مقاله ، ما عمیق‌تر به این موضوع می‌پردازیم که «وردپرس چیست» تا به شما کمک کند با محبوب‌ترین روش ساخت یک وب‌سایت آشنا و فرایند طراحی یک وب سایت را یاد بگیرید.

پیش نیازها برای راه اندازی سایت

نرم افزارهایی که برای کار کردن به آن نیاز داریم
هاست یا محیط میزبانی برای بارگذاری فایل ها و اطلاعات سایت
دامنه یا آدرس سایت برای دسترسی کاربران و بازدید سایت

تهیه هاست و دامنه

برای تهیه هاست
باید به موارد زیر توجه کنید که دچار مشکلی در سایت نشوید:
کیفیت پشتیبانی و احساس مسئولیت شرکت میزبانی
کیفیت خدمات میزبانی از جمله سرعت و منابع بالا

برای انتخاب دامنه
نام‌های دامنه از نظر نرخ کلیک، جستجو، نتایج رسانه‌های اجتماعی، لینک‌های ارجاع‌دهنده، ترافیک تایپ، قابلیت برند و تبلیغات آفلاین، تأثیر زیادی در سراسر وب دارند. تعداد زیادی مکان وجود دارد که نام دامنه شما بر برند و بازاریابی آنلاین شما تأثیر می گذارد و ما باید همه این موارد را در نظر بگیریم.

کار با cpanel

cpanel اجرای یک وب سایت را برای هر کسی آسان می کند. نیازی به مدیران وب سایت یا تیم های فنی کامل نیست، زیرا همه ابزارهای شما در کنترل پنل مرورگر شما موجود است. از داشبورد cpanel می‌توانید به راحتی سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس را نصب کنید ، پشتیبان‌گیری ، پایگاه‌های داده، ایمیل ، نام‌های دامنه و موارد دیگر را مدیریت کنید.

آموزش طراحی سایت در pdf

محبوبیت عمده وردپرس بخاطر انعطاف و مقیاس پذیری آن است. با وجود هزاران قالب آماده رایگان میتوان انواع سایت ها را در سطح های پایین توسعه داد. اما نه قالب های رایگان و نه قالب های پولی توانایی برطرف کردن نیازهای منحصر بفرد مشتریان شما را ندارند. به همین منظور نیاز به دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس دارید تا بتوانید وب سایت های خود را با توجه به نیازهای خود شکل دهید.

نصب وردپرس

ما از روشهای مختلفی برای نصب وردپرس روی محیط میزبانی خود میتوانیم استفاده کنیم در pdf رایگان آموزش طراحی سایت وردپرسی به دو روش اشاره شده است
نصب خودکار وردپرس با site software
روش دستی نصب وردپرس

ساخت پایگاه داده برای وردپرس

برای ایجاد یک پایگاه داده برای وردپرس خود باید در محیط cpanel رفته و روی گزینه my sql database رفته و نام دیتابیس خود را انتخاب و آن را ایجاد کنید.

اجرای نصاب وردپرس

اگر دو مرحله را به درستی انجام داده باشید به این مرحله وارد میشوید تا نصاب وردپرس اجرا شود تمام گزینه ها که شامل اطلاعات دیتابیس میباشد را وارد میکنید و دکمه اجرای نصب را میزنید سپس اطلاعات وب سایت خود را وارد میکنید و دکمه راه اندازی وردپرس را میزنید در اینجا صفحه ورود برای شما باز میشود سپس نام کاربری و رمز را که از قبل تعیین کردید را وارد میکنید و وارد پیشخوان وردپرس میشوید.

پیشخوان وردپرس

برای ورود به پیشخوان وردپرس باید به انتهای آدرس دامنه سایت خود عبارت wp-admin را اضافه کنید.
در صفحه پیشخوان وردپرس میتوانید مدیریت کل سایت را در دست بگیرید.
در صفحه پیشخوان بروزرسانی هسته ، قالب و افزونه های سایت وردپرس قرار گرفته است همچنین نوشته ها، برگه ها، دیدگاهها، نمایش(قالب)، افزونه ها، کاربران، ابزارها و تنظیمات کلی سایت قرار دارد که میتوانید آنها را مدیریت کنید.


تنظیمات وردپرس

تب تنظیمات در نوار کناری وردپرس قرار دارد که تنظیمات پیکربندی برای بخش های مختلف یک وب سایت وردپرس است و شامل چندین پنل فرعی است و بسیاری از افزونه های وردپرس نیز صفحه تنظیمات خود را به عنوان منو در زیر تب تنظیمات اضافه می کنند.
قسمت تنظیمات شامل گزینه های: همگانی، خواندن، گفتگوها، نوشته، رسانه ها، پیوندهای یکتا میباشد که میتواند همه قسمتها را مدیریت و کنترل نمایید.

تنظیمات افزونه وردپرس فارسی

وردپرس یک اسکریپت انگلیسی است که توسعه دهندگان ایرانی آن را برای ما فارسی کرده اند و همچنین یک افزونه فارسی سازی وردپرس بنام wp jalali برای فارسی شدن اعداد و حروف و تاریخ های قسمت های مختلف سایت ساخته اند.

مدیریت و تنظیمات پوسته های وردپرس

در منوی پیشخوان تب نمایش مربوط به پوسته ها یا قالب های نصب شده در سایت می باشد که میتوانید هر تعداد پوسته می خواهید نصب کنید اما فقط میتوانید یک پوسته فعال داشته باشد. توصیه میشود از نصب پوسته های اضافی خودداری کنید چون باعث افت سرعت و به خطر انداختن امنیت سایت می شود.
قسمت سفارشی سازی برای تغییرات در پوسته فعال سایت میباشد که میتوانید از این قسمت تغییرات دلخواه خود را انجام دهید.
قسمت ابزارک ها، فهرست ها و سربرگ در این قسمت وجود دارد که میتوانید آنها را ویرایش و شخصی سازی کنید.
قسمت ویرایشگر پوسته نیز در منوی نمایش قرار دارد که شما بدون اینکه وارد محیط cpanel شوید میتوانید به کدهای قالب سایت دسترسی داشته و آنها را ویرایش کنید البته داشتن دانش کدنویسی در این قسمت ضروری است درغیراینصورت در این قسمت وارد نشوید.

آموزش طراحی سایت

مدیریت و تنظیمات افزونه های وردپرس

اگر بخواهید امکانات جدیدی به سایت وردپرسی خود اضافه کنید باید با بخش افزونه ها آشنا باشید در قسمت افزودن میتوانید افزونه موردنیاز خود را بارگذاری و نصب و فعال نمایید و سپس تنظیمات افزونه را انجام دهید و از قابلیت های آن در سایت خود استفاده نمایید.

دسته ها و برچسب ها

ماهیت دسته ها و برچسب ها تقریبا شبیه به همدیگر می باشد از نظر ظاهری هم کارکردن با آنها یکی است و تفاوت زیادی باهم ندارند زمانی از دسته ها استفاده میکنیم که بخواهیم برای نوشته های سایت دسته بندی کلی ایجاد کنیم و زمانی از برچسب ها استفاده میکنیم که بخواهیم از دسته بندی جزئی تر در سایت استفاده کنیم.

مدیریت برگه ها و نوشته ها

برگه ها برای ساخت صفحه های ایستا به کار می رود مثل صفحه درباره ما ، صفحه نخست ، صفحه تماس با ما و….
نوشته ها برای انتشار نوشته یا پست و یا مقاله در سایت به کار می رود. وضعیت هر نوشته شامل منتشرشده ، پیش نویس ، در انتظار بررسی ، زمان بندی شده و زباله دان می باشد.
در نوشته ها و برگه ها به غیر از متن و تصویر از پرونده های ویدئویی و صوتی میتوانید استفاده کنید.

رسانه وردپرس

رسانه شامل دو قسمت کتابخانه و افزودن می باشد .
قسمت افزودن میتوانید تصویر، ویدئو و صوت موردنظر خود را بارگذاری کنید و در قسمت کتابخانه تصاویر و ویدئو و صوتهایی که از قبل بارگذاری شده است باز خواهد شد.

کاربران وردپرس

در قسمت کاربران میتوانید تمام کاربران و یا اعضایی که در سایت شما فعالیت دارند را مدیریت کنید کاربر جدید بسازید و نقش کاربران را ویرایش کنید.

امنیت سایت وردپرس

وقتی سخن از وردپرس به میان می آید امنیت نقش بسیار مهمی را ایفا میکند و باید تمامی نکات لازم را برای امنیت سایت وردپرسی خود رعایت کنید تا یک سایت امن و بدون مشکل داشته باشید.
نکاتی که باید برای امنیت یک سایت وردپرسی توجه داشته باشید و انجام دهید را به شما خواهیم گفت:
انتخاب محیط میزبانی مطمئن
بروزرسانی هسته وردپرس ، پوسته و افزونه ها
تهیه پشتیبان منظم از سایت
استفاده از رمزهای بسیار قوی
عدم استفاده از نام کاربری admin
مخفی کردن صفحه ورود پیشخوان
استفاده از افزونه امنیتی کارآمد و مناسب
استفاده از پوسته و افزونه های معتبر و امن


آموزش طراحی سایت در pdf رایگان

pdf رایگان آموزش طراحی سایت وردپرسی

امیدواریم که مراحل گفته شده توانسته است کمکهای لازم را برای راه اندازی یک سایت و طراحی آن کرده باشد و شما را برای رسیدن به اهداف خود با داشتن یک سایت وردپرسی کامل با رعایت تمام نکات لازم و پایه راهنمایی کند و بتوانید یک سایت بی دردسر و بدون مشکل برای خود داشته باشید.pdf رایگان آموزش طراحی سایت وردپرسی برای شما در دکمه زیر گذاشته شده میتوانید دانلود کنید و از توضیحات کامل آن استفاده نمایید.

فهرست این مقاله

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!
خوش آمدید دوست دارید خبرهای دست اول و رویدادهای وردپرسی رو به شما اطلاع دهیم؟ خیر بله