تغییر دامنه سایت وردپرسی

همه چیز درباره تغییر دامنه سایت وردپرسی و دلایل آن

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

سلام دوستان پشتیبان سایت ؛ یکی از مشکلاتی که اکثر کابران با آن درگیرند، مشکلات تغییر دامنه سایت وردپرسی است. روند انتقال وبسایت وردپرسی به ظاهر پیچیده است. باید تمام مراحل را به درستی انجام داد چون بسیار حساس است در صورت بروز کوچک ترین اشتباه ممکن است متضرر شوید! دلایل متعددی برای تغییر دامنه سایت وجود دارد که در ادامه به بررسی کامل مقوله دلایل انتقال و تغییر دامنه سایت وردپرسی خواهیم پرداخت.

تغییر دامنه سایت وردپرسی-Move WordPress Site to a New Domain

سوال: فرایند انتقال وردپرس به دامنه ی جدید، چگونه انجام می شود؟ این کار روی سئو سایت چه تاثیری دارد؟ چطور می توان امتیازات و جایگاه قبلی را حفظ کرد؟اساسا این کار به معنی ایجاد مسیر جدید است. یعنی ارسال تمامی ترافیک از URL قدیمی به URL جدید که باعث هدایت کاربران به وبسایت جدید خواهد شد. یعنی تمام ترافیک دریافتی سایت قدیمی به سایت جدید منتقل می شود که باعث از دست رفتن زحمات نشود و تلاش برای دریافت افزایش ورودی هدر نرود.برای مثال، بعد از آدرس دهی مجدد، با جستجوی ttp://oldurl.com/wordpress-redirect-post  کاربر به آدرس http://newurl.com/wordpress-redirect-post هدایت می شود. سپس، گوگل جایگاه دامنه ی جدید شما را با توجه به جایگاه و SEO دامنه ی قدیمی، ارائه می دهد.در ادامه یک فلوچارت کوچک آماده کرده ایم. به این صورت که قبل از انجام ریدایرکت کاربران از طریق موتور جستجو به سایت قدیمی شما هدایت می شوند اما بعد از انجام عمل ریدایرکت، کاربران از طریق وبسایت قدیمی به وبسایت جدید هدایت خواهند شد.

فرایند انتقال وردپرس به دامنه ی جدید

نکته بسیار مهم: اگر نگران جایگاه خود هسید و نمی خواهید امتیازات سئو را از دست دهید، سریعا ریدایرکت نکنید! قبل از ریدایرکت باید یک سری فعالیت ها را به عنوان پیش نیاز انجام داد تا سئوی وب سایت آسیبی نبیند!اگر فعالیت های انتقال و تغییر دامنه سایت به درستی انجام شود، می توانید SEO سایت خود را حفظ کنید یا ارتقا دهید ولی اگر اشتباه انجام شود، رتبه ی خود را از دست داده یا جریمه می شوید. در حالیکه که تغییر از دامنه قدیمی به جدید ترسناک به نظر می رسد، می توانید به راحتی و بدون از دست دادن SEO این تغییر را انجام دهید.نکته ی مهمی که در روند تغییر دامنه سایت باید گفت این است که ممکن است بعد از انتقال وردپرس به دامنه ی جدید اندکی ترافیک جستجو افت کند ولی این امر اغلب کوتاه مدت بوده و نتیجه به صورت زیر است:

  • گوگل برای فهرست بندی URL جدید نیاز به زمان دارد.
  • اگر مراحل را به درستی و به ترتیب انجام ندهید ممکن است تاثیر منفی بر سئوی سایت شما داشته باشد. همزمان با تغییرات گوگل برای فهرست بندی محتوای جدید به زمان نیاز دارد.
  • برخی از کاربران ممکن است به دلیل تغییر دامنه، دامنه ی جدید شما را نادیده بگیرند.
نتقال وبسایت به دامنه جدید

دلایل انتقال وبسایت به دامنه جدید چیست؟

قبل از مشغول شدن به فرایند انتقال و تغییر دامنه سایت به دامنه ی جدید، چطور است تا نگاهی به برخی از دلایل تجاری انتقال URL داشته باشیم.

  • برندسازی مجدد
  • فرار از جریمه های نامطلوب گوگل و پنالتی
  • داشتن دامنه ای قوی تر
  • انتقال از HTTP  به  HTTPS
  • یکی کردن وبسایت ها
  • و…

برندسازی مجدد

برندسازی مجدد

برندسازی مجدد یکی از دلایل ایجاد تغییرات در نام دامنه است. هنگامی که تجارتی انجام می دهید، در برخی جهات ممکن است احساس کنید که به تغییرات اساسی نیاز دارید، از این رو شاید مجبور شوید دوباره به برندسازی اقدام کنید.برندسازی مجدد به شروعی تازه با نام تجاری جدید و وبسایت جدید نیاز دارد. اگر محتوای جالبی دارید، به دامنه ای جدید با آدرس دهی و شاید حتی طراحی جدید وبسایت نیاز پیدا کنید.

فرار از جریمه های نامطلوب گوگل (پنالتی شدن)

فرار از جریمه های نامطلوب گوگل (پنالتی شدن)

 

یکی از دلایل تغییر دامنه سایت جریمه های گوگل است. فرار از الگوریتم های گوگل و اسپم ها، دلیل ترسیدن نیست! معمولا این جریمه ها منجر به از دست دادن ترافیک می شود یعنی اگر گوگل شما را رها کند، جایگاه خود را از دست خواهید داد. سئوی سایت بی ارزش خواهد شد و تلاش ها  یک شبه بر بادمی روند. ئس بسیار کواظب چنین مواردی باشید که هرگز دامن گیر وبسایتتان نشود. اما اگر چنین مشکلاتی داشتید می توان در جهت رفع آن اقدامات گوناگونی انجام دهید. برخی به تغییر دامنه اقدام می کنند.اگر ترافیک کمی داشته باشید یا اصلا ترافیکی نداشته باشید، شروع از ابتدا کار درستی است؟ اگر به ترافیک کم اهمیتی نمی دهید، می توانید سایت قدیمی خود را با با برچسب وبسایت پنالتی داشته باشید. امیدواریم این مورد هرگز برای شما رخ ندهد.

دامنه ی جدید شما، راحت تر به یاد می ماند

باید بدانید که نام دامنه به اندازه ی SEO اهمیتی ندارد و تنها اهمیت آن این است که به راحتی به یاد سپرده شود و کاربر بتواند آن را مستقیما در آدرس بار وارد کن. آدرس های طولانی از آن جهت که فراموش می شوند چندان مطلوب نیستند. پس آدرس تاثیر کاملا مستقیمی در موفقیت تجارت شما ندارد اما برای کاربران اهمیت دارد که مناسب و به یادماندنی باشد. دامنه ی کوتاه تر راحت تر به خاطر سپرده می شود و مشکل کمتری در دستیابی به اهداف ترافیکی دارد.

مراحل تغییر دامنه سایت

مراحل تغییر دامنه سایت

در این جلسه به بررسی دلایل تغییر دامنه سایت پرداختیم. در جلسات بعدی آموزش کامل تغییر دامنه سایت را بررسی خواهیم کرد. سر فصل های جلسات بعدی و مراحل تغییر دامنه سایت به ترتیب و به شرح زیر است:

  1. تهیه یک بک آپ کامل از وب سایت قدیمی
  2. اطمینان از پاکسازی دامنه جدید
  3. انتقال کامل وبسایت به دامنه جدید (تغییر دامنه سایت)
  4. قوانیت ریدایرکت در htaccess.
  5. تعمیر و بررسی لینک های شکسته
  6. اطلاع رسانی به موتورهای جستجو
  7. ساخت نقشه سایت
  8. تغییر دامنه در گوگل آنالیتیک

نحوه انتقال وبسایت به دامنه جدید بدون آسیب زدن به سئو نیازمند دقت و حوصله است. سرفصل ها و مراحل کار به ترتیب ذکر شد. در جلسات آتی پشتیبان وردپرس تمام مراحل را یک به یک شرح خواهیم داد. برای انجام دقیق و بدون مشکل این کار، جلسات بعدی آموزش را حتما دنبال کنید.

موفق باشید. 😉

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!

جدیدترین اخبـار را در شبکه هــای اجتــماعی ما دنبال کنید

ورود به صفحه اینستاگرام پشتیبان وردپرس

خوش آمدید دوست دارید خبرهای دست اول و رویدادهای وردپرسی رو به شما اطلاع دهیم؟ خیر بله