سلام دوستان خوبم
در این مقاله سعی کرده ایم سوالات رایجی که برای عموم در زمینه وردپرس بوجود آمده را بررسی و تحلیل کنیم.
سیستم مدیریت محتوا چیست؟
سیستم مدیریت محتوا (content management system) یک برنامه نرم افزاری است که کاربران را قادر به همکاری برای انتشار یا ذخیره محتوای دیجیتال میکند .
Cms ها به کسانی که آشنایی با مباحث تخصصی برنامه نویسی را ندارند این امکان را میدهد که مطالب خود را منتشر و مدیریت کنند و کنترل کاملی بر وب سایت داشته باشند.
یکی از مزیت های مهم cms ها این است که چندین کاربر به طور همزمان میتوانند وارد سیستم یا وب سایت شوند و کار انجام دهند.
Cmsهای زیادی برای وب سایت ها ارائه شده که محبوب ترین آنها طبق آمار وردپرس است .
وردپرس چیست؟
وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا هست که امروزه مورد استفاده قرار میگیرد.ساختار وردپرس بر مبنای php است و در حال حاضر به 169زبان زنده دنیا ترجمه شده است.
طبق آمارهای w3Techs مقدار زیادی از وبسایت های کل جهان با وردپرس ساخته شده اند.به همین دلیل وردپرس قابل اطمینان تر از دیگر cmsها است.
آیا وردپرس رایگان است؟
وردپرس یک نرم افزار منبع باز و رایگان است که آنرا از وبسایت رسمی وردپرس wordpress.org میتوانید دانلود کنید.
برای یادگیری رایگان وردپرس بر روی این لینک کلیک کنید.
وردپرس با توجه به داشتن امکانات بسیار زیاد بهترین گزینه برای مبتدیان و متخصصان میباشد. با وردپرس بدون کد نویسی میتوان سایت طراحی کرد.
کار کردن با وردپرس بسیار ساده است. برای یادگیری وردپرس میتوانید از کامپیوتر شخصی خود استفاده کنید با استفاده از نرم افزار wamp با xampp در محیط لوکال شروع به کار کنید.
وردپرس تعداد زیادی قالب و افزونه های رایگان دارد که همگی راست چین شده هستند و در زبان فارسی قابل استفاده هستند.
به صورت ابتدایی برای یادگیری وردپرس میتوانید از همین امکانات وردپرس استفاده کنید و وب سایت خود را راه اندازی کنید.
چون هسته وردپرس پویاست و اصولی برنامه نویسی شده است وردپرس را بسیار انعطاف پذیر کرده است و همین قضیه باعث شده است تا از رقبای خودش محبوب تر شود .افزونه ها و قالب های وردپرس این امکان را ایجاد میکنند که هر طرحی را به راحتی بتوان پیاده سازی کرد.
چطور افزونه ها و قالب وبسایت خود را انتخاب کنم ؟
در ابتدا باید قالبی را انتخاب کنید که همه نیازهای ظاهر سایت شمارا برآورده کند. قالبی را که انتخاب میکنید باید بر اساس نوع کسب و کار خود انتخاب کنید تا همه اهدافه شما پوشش دهد.
قالب حتما باید افزونه های مورد نیاز مارا پشتیبانی کند یعنی زمانیکه وب سایت فروشگاهی میخواهید داشته باشید باید قالبی که انتخاب میکنید با افزونه ووکامرس سازگاری داشته باشد.
حتما باید قالبی را که انتخاب میکنیم با صفحه سازهای ویژوال کامپوزر و المنتور هماهنگی داشته باشد که اگر در آینده هم خواستیم تغیراتی در وب سایت ایجاد کنیم مشکلی نداشته باشیم.
دومین مساله این است که همیشه به دنبال قالب های بهینه شده و پرفروش در دنیا باشید که موارد مربوط به سئو در آن رعایت شده باشد و زیرساخت مناسبی داشته باشد.همینطور امکانات و ویژگی های قالب را هم مد نظر داشته باشید.
سومین مساله ای که باید به آن توجه داشته باشید این است همیشه به آخرین به روز رسانی قالب توجه کنید تا قالب یا افزونه خریداری شده از طرف سازنده در بازه های زمانی مختلف به روز رسانی شود .همیشه از قالب های واکنش گرا استفاده کنید.
به جزئیات قالب در پیش نمایش دقت نمایید چون بعد از خرید قالب امکان برگرداندن قالب وجود ندارد.
به هیچ عنوان قالب و افزونه ها را بر روی وب سایت خود برای سنجیدن کارایی تست نکنید.چون با این کار هر افزونه ای بر روی دیتابیس جداولی میسازد و با حذف افزونه هم جداول حذف نمیشوند و با اینکار دیتابیس بزرگتر میشود و باعث بروز مشکلاتی مانند کندی سایت میشود.
برای تغییر قالب وب سایت با یک متخصص مشورت کنید تا تغییر قالب سودمند باشد.چون تغییر قالب و انتخاب قالب مناسب بر روی رفع خطاهای گوگل کنسول و رتبه سایت میتواند تاثیر بگذارد.
افزونه های مهم و پرکاربرد وردپرس عبارتند از:
انتخاب افزونه ها کاملا بستگی به هدف وب سایت دارد.در اینجا ما افزونه هایی را معرفی میکنیم که در بسیاری از وب سایت ها مورد استفاده قرار میگیرد.
1-صفحه سازها:
صفحه سازها این قابلیت را دارند که بدون کد نویسی المانهایی به صفحه اضافه کنند و یا یک صفحه رابه طور کامل برای شما بسازند.
محبوب ترین و بهترین صفحه ساز در سال 2020المنتورمیباشد.
2-افزونه شمسی ساز:
این افزونه تاریخ ها را به صورت هجری شمسی بر اساس تقویم ایران درسایت نشان میدهد.
3-افزونه های سئو:
بهترین افزونه سئو یوست میباشد که با آن میتوان محتوای سایت را سئو کرد.
4-افزونه های فرم ساز:
این افزونه ها فرم هایی مانند استخدام یا تماس با ما و فرم های دیگر را ایجاد میکنند که بهترین فرم ساز گرویتی فرم میباشد.
5-افزونه های بکاپ گیری:
بهترین افزونه بکاپ گیری آپدرفت پلاس میباشد .
6-افزونه های بهینه سازی تصاویر:
اگر حجم عکس ها کم نشوند و آپلودشوند به مرور زمان سرعت سایت کاهش پیدا میکند .برای کاهش حجم تصاویر یا باید به صورت دستی اینکار انجام شود و یا اینکه از افزونه ها استفاده کرد که معروفترین آنها wp-smush proمیباشد.
7-افزونه های امنیتی:
افزونه های زیادی برای امنیت وردپرس وجود دارد که مناسب ترین آنها وردفنس (wordfence) میباشد.
8-افزونه های کشینگ:
از این افزونه ها برای افزایش سرعت سایت استفاده میشود که بهترین افزونه کشینگ wp-rocketمیباشد.
9-افزونه پروفایل کاربری:
بهترین افزونه برای ثبت نام و ورود کاربران در سایت دیجیتس میباشد.
10-افزونه Akismet:
این افزونه از وب سایت شما دربرابر محتواهای نامناسب و مخرب حفاطت میکند.
11-افزونه فروشگاه ساز ووکامرس:
به جرات میتوان گفت قردتمندترین افزونه فروشگاه ساز برای وردپرس ووکامرس است.ووکامرس از امکان دسته بندی محصولات تا روش های حمل و نقل را در شهر ها و کشورهای مختلف فراهم میکند.
12-افزونه image watermark:
اگر میخواهید عکس های به کار رفته در وب سایتتان اختصاصی برای سایت خودتان باشد و کسی نتواند از آنها به نفع خودش استفاده کند این افزونه گزینه مناسبی است.
13-افزونه Really simple ssl
از گواهینامه sslبرای امنیت وب سایت استفاده میشود و همینطور برای سئو هم مناسب میباشد و باعث اطمینان گوگل به سایت میشود.برای استفاده از sslدو راه وجود دارد هم میتوان از طریق میزبانی هاست با پرداخت هزینه آنرا خریداری کرد و هم میتوان از افزونه ها برای اینکار استفاده کرد.
اگر سایت بازدید کننده زیادی ندارد میتوان sslرایگان را از سایت https://www.sslforfree.com/ فعال کرد و یا از افزونه های تجاری مانند Really Simple SSL Pro استفاده کرد.
آموزش 28افزونه ضروری برای وردپرس
چرا باید وردپرس و قالب و افزونه هایش را به روزرسانی کنم؟
همیشه بعد از انتشار نسخه جدید قالب ها و یا وردپرس و افزونه ها باید آنهارا بروز رسانی کنید تا مشکلات ظاهری و یا امنیتی نسخه قبل را در سایتتان نداشته باشید و از اضافه شدن امکانات جدید استفاده کنید.
محتواهای وردپرس در کجا ذخیره میشوند؟
مطالب وردپرس در پایگاه داده MySQL در سرور ذخیره می شود.
قالب و افزونه های وردپرس چه کاربردی دارند؟
اگر وردپرس همه امکانات لازم برای ساخت هر نوع وب سایتی را داشته باشد بسیار سنگین خواهد شد .برای طراحی وب سایت مورد نظر خود نیاز به افزودن یکسری امکانات به وردپرس دارید که این امکانات را از طریق افزونه ها و قالب ها میتوانید به سایت خود اضافه کنید.البته برای اضافه کردن امکانات به وردپرس هم از طریق کدنویسی اختصاصی و هم از طریق افزونه ها و قالب ها که از قبل کدنویسی شده اند و با وردپرس سازگار هستند اقدام کرد.
برای مثال برای داشتن فروشگاه در وب سایت میتوانیم از ووکامرس که معروفترین افزونه وردپرس است استفاده کنیم.و یا برای داشتن فرم های مختلف میتوان از گرویتی فرم استفاده کرد.
قالب ها و افزونه های وردپرس چه تفاوتی باهم دارند؟
قالب همان چیزی است که شما با باز کردن سایت با آن روبرو میشوید اما یک پلاگین یا افزونه بعضی از امکانات را به سایت اضافه میکند .با استفاده از یک قالب خوب میتوانید بسیاری از امکانات را بدون نصب افزونه سفارشی سازی کنید.
در واقع قالب ها وظیفه مدیریت کل سایت را بر عهده دارند که محتواهای سایت را نشان دهند اما پلاگین ها امکانات جدید به سایت اضافه میکنند که با قالب قالبل انجام نمیباشد.
برای مثال ممکن است در یک سایت نیاز به نوبت دهی آنلاین داشته یاشیم برای همین اگر قالب طوری کد نویسی نشده باشد که بتواند این نیاز را برآورده کند نیاز به نصب افزونه داریم.
چرا نباید از قالب و افزونه های نال شده در وردپرس استفاده کنیم؟
اولین مشکل اینست که وقتی یک افزونه یا قالبی خریداری نشود دیگر دسترسی به بروزرسانی نداریم.
نال کردن به خودی خود معنای بدی ندارد اما بعضی از افراد این افزونه ها را کرک میکنند و مراحل اهراز هویت را حذف میکنند تا همه افراد بتوانند به صورت رایگان از این افزونه ها استفاده کنند اما ممکن است در این افزونه ها کدهای مخرب بگذارند و بر روی سئو و امنیت وب سایت تاثیر بگذارد.
چرا بهتر است از قالب های رایگان وردپرس استفاده نکنیم؟
قالب های آماده بدون به روز رسانی و آپدیت از سمته طراح هستند.قالب های رایگان اصولا از نظر سئو و سرعته لود بهینه نمیشوند .
قالب های رایگان گاهی اوقات تبلیغی از طرف ارائه دهنده میباشد که دارای امکانات بسیار کمی میباشد اگر شما کسب و کار خود را با آن قالب شروع کنید ممکن است در آینده با بیشترشدن نیازها به مشکل برخورد کنید و مجبور به تعویض قالب شوید.
چرا برای طراحی سایت وردپرسی باید هزینه پرداخت کنیم؟
وردپرس دارای گواهینامه GPL است.برای استفاده از cmsخوده وردپرس نیازی نیست که هزینه پرداخت کنیم.
راه اندازی یک وب سایت با وردپرس کاملا به اهداف و بودجه صاحب سایت بستگی دارد.
اگر وردپرس رایگان است پس چرا باید هزینه پرداخت کنیم؟
مهم ترین مساله این است که گاهی اوقات برای اضافه کردن و یا تغییر بعضی از امکانات به قالب درسایت نیاز است که فقط فرده متخصص و با تجربه اینکار را انجام دهد.
در ابتدا شما به یک دامنه و هاست برای وب سایت خود نیاز دارید.
باید سنجیده شود که چه نوع وب سایتی مورد نیاز است سپس برای خرید قالب و افزونه ها و هاست و دامین اقدام کرد.
باید این نکته را مد نظر داشت که به هیچ وجه نمیتوان افزونه ها و قالب های تجاری را به دلیل مسائل امنیتی و بروزرسانی به طور رایگان دریافت کرد و اینکه شما باید حتما اطمینان حاصل کنید که افزونه ها و قالب یکبار برای شما خریداری شوند و فقط برای سایت شما استفاده شوند.
پشتیبانی بعد از طراحی سایت میباشد که به شما به عنوان صاحب سایت آموزش داده شود و سایت شما پشتیبانی شود که در صورت بروز مساله طراح سایت بتواند به شما پشتیبانی و یا مشاوره بدهد.
آیا قوانین خاصی برای استفاده از وردپرس نیاز است؟
خیر شما در هرجای دنیا که باشید میتوانید وردپرس را از وب سایت رسمی وردپرس به صورت رایگان تهیه کنید و کار خود را شروع کنید.
آیا برای استفاده از وردپرس نیاز به کد نویسی دارم؟
وردپرس این امکان را برای شما ایجاد میکند که بدون نیاز به کد نویسی وب سایت خود را از طریق مرورگر بسازید.
اگر بخواهید وب سایت خود را سفارشی سازی کنید نیاز به زبان html,css دارید و اگر اگر بخواهید توسعه دهنده قالب ها و افزونه های وردپرس بشوید نیاز است زبان های html,css,javascript,ph را به خوبی یاد بگیرید و عملکردهای اصلی وردپرس را درک کنید
اما برای راه اندازی وب سایت و پشتیبانی سایته خود چون منابع آموزشی رایگان و غیر رایگان در وردپرس زیاد است نیاز به یادگیری زبان خاصی ندارید.
وردپرس با بیش از 57000افزونه رایگان ارائه میشود که همه مشکلات صاحبان سایت را پوشش میدهد .
آیا وردپرس پولساز است؟
با توجه به اینکه برای شروع کار با وردپرس نیاز به سرمایه زیادی نیست به راحتی میتوان با آن کسب درآمد کرد.در زیر چکیده ای از روش های کسب درآمد با وردپرس را بیان میکنیم.
میتوان وب سایتی طراحی کرد و درآن وبینار برگزار کرد و از افرادی که وبینار برگزار میکنند هزینه دریافت کرد.
با وردپرس میتوان انجمن های تخصصی طراحی کرد و در انجمن ها از افراده متخصص دعوت کرد و از افراده معمولی برای ثبت نام و دریافت مشاوره هزینه دریافت کرد.
اگر تسلط کامل بر روی وردپرس داشته باشید میتوانید آنرا به دیگران آموزش بدهید و یا محتوا برای وردپرس آماده کنید و در سایت خود به فروش برسانید.
بسیاری از سایت های جهان با وردپرس ساخته شده اند و ایران در رتبه چهارم در دنیا قرار دارد برای استفاده از وردپرس. شما اگر یاد بگیرید چگونه از سایت های وردپرسی نگهداری کنید میتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید.
میتوانید همکاری در فروش وب سایت ها بزرگ کنید و کسب درآمد کنید.
میتوانید قالب ها یا افزونه های وردپرس را به زبان فارسی و روان ترجمه کنید و در سایته شخصی خودتان به فروش برسانید.
دوره جامع آموزش فارسی سازی قالب ها و افزونه
میتوانید یک وب سایت وردپرسی داشته باشید و ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید و در آن تبلیغات انجام دهید و بابت تبلیغات هزینه دریافت کنید.
میتوانید یک فروشگاه آنلاین طراحی کنید و کالاهای فیزیکی در آن بفروشید مانند سایت دیجیکالا.
میتوان در دوره های آموزشی شرکت کرد و بعد از دیدن آموزش های کاربردی برای وردپرس قالب و افزونه های جدید طراحی کرد.
روش های جدید کسب درآمد از وردپرس
آیا بعد از تحویل گرفتن سایتم میتوانم پشتیبان وب سایت وردپرسی خودم باشم؟
مهم ترین ویژگی وردپرس راحتی کار با پنل وردپرس و واضح بودن پنل میباشد.چون وردپرس خیلی فراگیر شده است در این زمینه افراد زیادی هم فعالیت میکنند و منابع آموزشی زیادی برای آن وجود دارد .
با وردپرس دیگر نیازی نیست منتظر بمانید تا طراحان در وب سایت شما تغییراتی ایجاد کنند.
مثلا فرض کنید میخواهید لگو و یا عنوان وب سایت خود یا منوها را تغیر دهید در پنل های وردپرسی قسمتی با همین نام ها برای تغیرات وجود دارد.
شما میتوانید وارد پنل سایت خود شوید و هر تغییری که میخواهید را با اضافه کردن یک افزونه و یا تنظیمات قالب انجام دهید.
میتوانید به سادگی محصولات و مقالات خود را ویرایش کنید.
فرض میکنیم شما میخواهید عکسی را در مقاله خود قرار دهید.دیگر نیازی ندارید ابتدا وقت صرف کنید یا از کسی کمک بگیرید که عکسه شما را ویرایش کند.وردپرس این قابلیت را دارد که موقع آپلود عکس بتوانید تاحدودی عکس را ویرایش هم بکنید.
در حالت ویرایش تصویر ، می توانید یک تصویر را برش دهید ، بچرخانید و اندازه آن را تغییر دهید. همچنین می توانید یک تصویر را در جهت افقی یا عمودی بچرخانید.
استفاده از cms وردپرس دقیقا مانند رانندگی است .شما هنگام رانندگی نیاز به درک نحوه کار کردن موتوره ماشین ندارید و به سادگی میتوانید با پدال به ماشین بگویید چه کاری انجام دهد وردپرس هم دقیقا همینطور است .می توانید به پنل وب سایت خود وارد شوید و از ایجاد صفحات وب خود ، افزودن محتوا و سفارشی سازی یا از راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای کسب و کار خود لذت ببرید.
برای آموزش پشتیبانی وب سایت خود بر روی این لینک کلیک کنید.
آیا با وردپرس میتوانم سایت چند زبانه طراحی کنم؟
در وردپرس با استفاده از افزونه ها به شما این امکان را میدهد که یک سایت چند زبانه ایجاد کنید.
چگونه سایت های وردپرسی را آپدیت کنم؟
به دلیل مسائل امنیتی به روزرسانی قالب و افزنه های وردپرس حائز اهمیت میباشد .در سایر cmsها ارتقا به آخرین نسخه هزینه بر و وقتگیر میباشد اما در وردپرس بعد از اطلاع رسانی که درخوده پنل توسط وردپرس صورت میگیرد ، به راحتی صاحب سایت با داشتن بکاپ از کل سایت با یک کلیک ساده میتواند اینکار را انجام دهد.
با وردپرس چه سایت هایی میتون طراحی کرد؟
وردپرس علاوه براینکه مدیریت ساده و راحتی دارد بسیار انعطاف پذیر است ، و این CMS می تواند انواع وب سایت ها را بسازد .و شما عملا می توانید هر چیزی را که بخواهید بسازید ، چه یک سایت خبری و شرکتی ، یک وبلاگ ساده ، یک وب سایت شخصی ، و یا وب سایت های بزرگ فروشگاهی.
زمانیکه شما نمیخواهید از دموهای قالبه سایت استفاده کنید میتوانید از صفحه سازها استفاده کنید و طرح اختصاصی خود را طراحی کنید. که این صفحه سازها یادگیری بسیار راحت و رایگانی دارند که در اینترنت یافت میشوند.
پنل وردپرس به گونه ای طراحی شده که قالب ها و صفحه سازهای وردپرسی به شما این امکان را میدهند که بدون کدنویسی و صرف وقت خیلی زیاد و هزینه ، چیدمان ، رنگ ها ، فونت ها و سایر قسمت های وب سایت را خودتان تغیر دهید .
چه زمانی به متخصصین وردپرس نیاز داریم؟
چون جامعه وردپرس بسیار بزرگ میباشد اغلب مشکلات و آموزش های وردپرسی در گوگل یافت میشوند.
زمانیکه مشکل بوجود آمده در سایت را خودمان نتوانیم حل کنیم. یا زمانیکه نیاز به ارتقا قالب و افزونه ها داریم و هیچ افزونه ای را پیدا نکنیم که مشکل ما را حل کند در این زمان باید به برنامه نویسان و متخصصین وردپرس مراجعه کنیم.
آیا قالب های آماده و افزونه ها سرعت سایت های وردپرسی را کاهش میدهند؟
خیر .اگر از قالب های مناسب استفاده کنید و یا از افزونه های کاربردی استفاده کنید و از مارکت های معتبری خریداری شوند سایت شما کاهش سرعت پیدا نمیکند.
برای یادگیری و افزایش سرعت سایت های وردپرسی اینجا کلیک کنید.
سئو سایت های وردپرسی چگونه است؟
برای سئو کردن سایت های وردپرسی با نصب افزونه به راحتی میتوانید کاره خود را آغاز کنید.
دسته بندی های نیز به شما کمک می کنند تا رتبه خود را از طریق کلمات کلیدی بهبود ببخشید. شما با استفاده از پنل وردپرس به راحتی می توانید دسته های اختصاصی تولید کنید وبه سئو سایتتان کمک کنید.
وردپرس به این دلیل مورد استفاده عموم است که از کدهای استاندارد استفاده میکند ، بنابراین خطر کدهای مخرب را در سایت شما به حداقل میرساند که اگر همین کدهای مخرب توسط گوگل شناسایی شند بر سئو وب سایت شما تاثیر منفی میگذارد.
همینطور میتوانید از قالب هایی استفاده کنید که بهینه شده هستند .
به طور مثال بهینه سازی تصاویر یکی از فاکتورهای اساسی سئو است و باعث زمان بارگیری سریعتر وب سایت و بهبود قابلیت دسترسی میشوند که به موتورهای جستجو کمک می کند تا سایت شما را بهتر جستجو کنند.شما به جای وقت صرف کردن و استفاده از ابزارهای بهینه سازی عکس به راحتی میتوانید با افزونه های وردپرس اینکار را انجام دهید و در وقت خود صرفه جویی کنید.
یک وب سایت وردپرسی چقدر ایمن است؟
امنیت یک طیف است به طور قطعی نمیتوان گفت مثلا فیسبوک یا اینستاگرام امن است. به طور قطعی بر روی هیچ نرم افزاری نمیتوان برچسب امنیت زد.
چون وردپرس جامعه بزرگی دارد بعضی از افراد به این فکر هستند که بتوانند از وردپرس باگ بگیرند و خودشان را متخصص امنیت معرفی کنند و رزومه کاری خوبی داشته باشند.اما وردپرس به طور مداوم تمام ابزارهای امنیتی خود را به روز می کند ، در نتیجه وب سایت شما را از دسترسی های غیر مجاز محافظت می کند.
به دلیل اینکه وردپرس مخاطبین زیادی دارد هرگونه باگ امنیتی و یا مشکلی در قالب ها و افزونه های وردپرس به سرعت حل میشود و همین قضیه سایت شمارا ایمن تر میکند.
پوسته وردپرس امکان هک شدن ندارد وردپرس از طریق پلاگین ها و قالب های غیر فعال و یا قالب و افزونه ها امکان هک شدن دارند که با آپدیت نگه داشتن سایت میتوان از بروز این مشکل جلوگیری کرد.
ورد پرس برای افزایش امنیت وب سایت های وردپرسی با افزونه هایی مانند Anti-Malware Security and Brute-Force Firewall امکاناتاتی را ایجاد میکند که هر نوع تهدیدی را قبل از اینکه به وب سایت شما آسیبی وارد شود شناسایی کنید و برای مقابله با آن اقدام کنید .
همینطور در این راستا افزونه هایی مانند wordfence security و یا Sucuri Scanner و…. وجود دارند که با استفاده از آنها میتوانید سایتی کاملا ایمن داشته باشید.
چگونه میتوان ویژگی های جدید به سایت وردپرسی اضافه کرد؟
شما به راحتی میتوانید وردپرس را سفارشی سازی کنید.در قالب های وردپرسی قسمتی وجود دارد با نام سفارشی سازی که شما میتوانید رنگ یا فونت و دیگر ویژگی ها را در قسمت های مختلف سایت تغیر دهید.
شما می توانید ویژگی ها و قابلیت های مختلفی را با پلاگین به سایت وردپرس خود اضافه کنید.
سرعت سایت های وردپرسی چگونه است؟
سرعت وب سایت برای هر مدیر سایتی مهم است.اگر وب سایت شما دیربارگذاری شود ممکن است کاربر خسته شود و از سایت خارج شود.وردپرس برای افزایش سرعت سایت های وردپرسی راه حل های زیادی ارائه داده است.مانند استفاده از افزونه های کشینگ ،بهینه کردن تصاویر ،استفاده از cdnوهاست مناسب و استفاده از قالب های مناسب و ..
چه زمانی از وردپرس استفاده نکنیم؟
زمانیکه وقت و هزینه زیاد برای شما مهم نیست و ایده های خیلی خیلی بزرگ در سر دارید و بعد از مشاوره گرفتن میبینید نیاز به تیم سازی دارید و نمیتوانید آنها را با وردپرس پیاده سازی کنید دیگر مجبور به استفاده از cmsهای اختصاصی و کدنویسی اختصاصی هستید.
اما این قضیه را مد نظر داشته باشید که در cmsهای اختصاصی تمامی کارها باید توسط شخص آموزش دیده باشد و اضافه کردن هر امکانی به سایت نیازمند کدنویسی و شامل هزینه و صرف وقت میباشد به راحتی نصب یک افزونه نیست.
برای آموزش و مشاره تخصصی ، و داشتن مربی بسیار خوب و توانمند در زمینه راه اندازی وب سایت خود و یادگیری حرفه ای پشتیبانی سایت میتوانید به سایت پشتیبان وردپرس مراجعه کنید و از امکانات سایت بهره مند شوید.
نتیجه گیری:
وردپرس بدون شک بهترین CMS ای است که می توانید برای ایجاد وب سایت خوداز آن استفاده کنید.
از پلاگین های متعدد و قابلیت ارتقا ومنابع آموزشی فراوان و تم های بی پایان تا سادگی کار برای صاحبان سایت ، وردپرس را به محبوب ترین cmsدر جهان تبدیل کرده است.