|

دلایل تغییر نام دامنه

تغییر نام دامنه سایت چه دلایلی دارد و چگونه است؟

سلام دوستان پشتیبان سایت ؛ همان طور که می دانید صاحبان وب سایت ها بنابر دلالیل متعددی نسبت به تغییر نام دامنه وبسایت اقدام می کنند. در جلسه قبلی به بررسی دلایل تغییر دامنه سایت وردپرسی پرداختیم. در این آموزش به ادامه جلسه قبلی در خصوص راهنمای کامل تغییر نام دامنه وب سایت بدون از دست دادن ترافیک و سئو و امتیازات سایت خواهیم پرداخت.

راهنمای کامل تغییر نام دامنه وب سایت

دلایل تغییر نام دامنه سایت

همان طور که قبلا ذکر کردیم موارد زیر از شایع ترین دلایل تغییر نام دامنه سایت هستند.

  1. برندسازی مجدد
  2. فرار از جریمه های نامطلوب گوگل و پنالتی
  3. داشتن دامنه ای قوی تر
  4. انتقال از HTTP  به  HTTPS
  5. یکی کردن وبسایت ها
  6. و…

تغییر نام دامنه سایت

برخی اشخاص برای تجارت خود نسبت به برندسازی مجدد اقدام می کنند. برخی دیگر نام دامنه دیگری را در نظر دارند که شاید بهتر در ذهن سپرده شود و کاربر با آن راحت تر باشد اصولا مواقعی که نام دامنه مناسب نیست، نام دامنه مشکلاتی دارد و یا اینکه طولانی است و در خاطر سپرده نمی شود فکر تغییر نام دامنه به ذهن صاحب وب سایت خطور می کند. در سایر موارد ممکن است افراد برای تغییر پروتکل و فرار از ریدایرکت های فراوان تغییر دامنه را در نظر بگیرند و…نکته: در ادامه به بررسی تک تک این موارد و شرح مفصل آن ها خواهیم پرداخت. در پایان جلسات آموزش تغییر نام دامنه سایت وردپرسی، قادر خواهید بود وب سایت خود را بدون از دست دادت ترافیک و امتیازات سئو  به دامنه جدیدی منتقل کنید. حال به بررسی و تفسیر سایر دلایل تغییر دامنه وب سایت می پردازیم.

 انتقال از پروتکل HTTP  به  HTTPS

آمار و گزارشات بیانگر این موضوع هستند که گوگل توجه خاصی به امنیت وب سایت ها نشان می دهد. سوئیچ از پروتکل HTTP  به  HTTPS افزایش ترافیک وب سایت را در پی دارد.

  • تغییرات ترافیک وب سایت: در گذشته ریدایرکت 301 منجر به کاهش  15 درصدی ترافیک وب سایت می شد. اما امروزه با این گونه موارد و ریدایرکت 301 به گونه ای متفاوت رفتار می کند به طوری که پس از ریدایرکت، لینک های قبلی به آدرس های جدید منتقل می شوند.
  • سئوی وب سایت: پروسه انتقال از HTTP  به  HTTPS با زیدایرکت 301 سروکار دارد و درست مانند انتقال به دامنه ی جدید است. لطفا توجه کنید انتقال به HTTPS بازی کودکانه نیست و کوچک ترین اشتباه می تواند SEO را نابود کند!
  • انتقال دائم یا موقت: شایان ذکر است که ریدایرکت 301 به این معنی است که جهت دهی و ریدایرکت دائمی از یک URL به URL دیگری انجام شود. ریدایرکت 302 و ریدایرکت 307 به عنوان جهت دهی و ریدایرکت های موقتی مورد استفاده قرار می گیرند. شما باید در ارتباط با دامنه جدید از ریدایرکت 301 کمک بگیرید.

یکی کردن چند وب سایت

برخی چندین وب سایت دارند که هر کدام در یک یا چند کلمه موفق بوده و ناگهان تصمیم می گیرد ای کاش این دامنه ها و رتبه ها روی یک سایت بود! اگر مایلید که وب سایت های مختلف خود را تحت یک دامنه ادغام کنید، ریادایرکت و تغییر جهت ادرس ها برای هر نمونه سایت وردپرسی، مشکل ساز نیست. فرایند دقیقا همان مراحل ریدایرکت دامنه است حالا فرقی ندارد که یک دامنه یا ده دامنه را ریدایرکت می کنید. اما توجه کنید فرآیند بسیار حساس و سنگین است در صورت بروز کوچک ترین اشتباه ممکن است متضرر شوید حتما زیرنظر یک کارشناس این کار را انجام دهید.اگر این فرآیند را به درستی انجام دهید، دامنه ی جدید رتبه ی خوبی به خود می گیرد چون هر سایت دارای چندین کلید واژه خوب وقوی بوده است و طبعا امتیاز خوبی به حساب خواهد آمد. در ضمن باید محتوای سایت را به سایت جدید انتقال داده و به درستی ریدایرکت را انجام دهید.

اهداف تجاری

اهداف تجاری از تغییر دامنه سایت

اگر دیگر از گزینه یا محصولی استفاده نمی کنید و می خواهید ترافیک آن را به سمت گزینه جدیدی هدایت کنید باید یک ریدایرکت مجدد از یک دامین به دیگری ایجاد کنید.مثال: تصور کنید وقتی که به خانه ای جدید می روید و تغییر آدرس را به اداره پست اطلاع نداده اید، چه اتفاقی برای نامه های شما می افتد؟  قطعا برخی از نامه های خود را از دست می دهید درست است؟ مثال گم شدن نامه مثل از دست دادن فروش است.نکته بسیار مهم: تغییر دامنه کاری بسیار حساس است، در نظر داشته باشید که باید اهداف تجاری خود را در نظر بگیرید. استدلال ما در اینجا رسیدن به اهداف تجاری و سپس SEO است.

جمع بندی نهایی

در خلال جلسه اول و دوم به دلالیل متعددی که منجر به تغییر نام دامنه وب سایت می شوند اشاره کردیم. از جمله تغییر پروتکل‌های سایت، فرار از جریمه های گوگل یا پنالتی شدن، جمع امتیازات، ساخت دامنه ای قوی، تلفیق چند دامنه، اهداف تجاری وب سایت، برند سازی و… همه این دلالیل باعث می شوند که صاحبان وب سایت ها کم کم به فکر تغییر نام دامنه بیافتند. در جلسات بعدی آموزش های پشتیبان وردپرس به بررسی روند انتقال کامل یک وب سایت از دامنه ای به دامنه دیگر و تغییر آدرس سایت، خواهیم پرداخت. تا پایان جلسات با ما همراه باشید در آخر بر تمام اصول و قوانین تغییر نام دامنه مسلط خواهید شد.

پایان جلسه دوم تغییر نام دامنه وبسایت

فهرست این مقاله

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!
خوش آمدید دوست دارید خبرهای دست اول و رویدادهای وردپرسی رو به شما اطلاع دهیم؟ خیر بله