سلام دوستان پشتیبان سایت ؛ در ادامه مبحث قبلی در خصوص ضعفهای وردپرس به بررسی 5 مورد دیگر از اشکالات وردپرس میپردازیم که باید به آنها توجه ویژهای داشته باشید.
4- اشکالات وردپرس پس از بهروز رسانی های وردپرس
وردپرس برای مقابله با برخی از مسائل امنیتی، بسیاری از به روز رسانی ها را رونویسی می کند. این به روز رسانی ها مفید هستند و برای حفظ اطلاعات شما ضروری هستند، اما در مقابل می توانند دردسرساز هم شوند! در واقع به روزرسانی سیستم می تواند افزونه ها را به عقب برگرداند و تنظیمات و سفارشی سازی های آن ها را خراب و به حالت پیش فرض برگرداند. در واقع، این موضوع حتی می تواند به قالب شما آسیب برسد که یکی از اشکالات وردپرس است.
5- سرعت صفحات
زمان بارگذاری صفحات بسیار مهم است. این کند بودن بارگذاری به چند دلیل رخ می دهد از جمله وجود افزونه های اضافی که به عملکرد کلی وب سایت کمک نمی کنند. وجود این گونه افزونه و قالب ها ضرورتی ندارد و بهتر است که موارد بلا استفاده حذف شوند. این افزونه ها می توانند موجب کندی سایت شده و بازدیدکنندگان را خسته کنند.
امروزه گوگل از زمان بارگذاری صفحه در الگوریتم رتبه بندی خود استفاده می کند و وب سایت های سریع را بیشتر می پسندد. خوشبختانه، چند راه حل شناخته شده وجود دارد که سرعت صفحه را افزایش می دهند، از جمله بررسی موارد بلا استفاده.
6- منحنی آموزش بی کران
یکی از بزرگترین موارد در مورد وردپرس این واقعیت است که هر کسی حتی با داشتن دانش فنی محدود می تواند وب سایت مورد نظر خود را ایجاد کند. با این وجود، منحنی یادگیری وردپرس بسیار وسیع و شیب دار است. وجود ویژگی های اساسی این آموزش ها را عمیق تر می کند.طرح بندی های خاص و سفارشی صفحات پیچیده با با ابزارهای معمول کمی دشوار است. بنابراین حتی اگر افراد به کمک یک برنامه توسعه دهنده صفحه مورد نظر را بسازند، باز هم ممکن است که مشکلات زیادی برای افراد غیر فنی ایجاد شود. با در نظر داشتن این موضوع، کاربرانی که قصد دارند گزینه های پیشرفته تر سفارشی سازی را در اختیار داشته باشند، باید درک مفیدی از زبان های مختلف کد کسب کنند.
7- وردپرس بدون سیستم پشتیبان گیری داخلی
وردپرس فاقد سیستم پشتیبان گیری داخلی است و این مورد یکی از اشکالات وردپرس است چون اگر اقدامات پیشگیرانه ای برای این مورد انجام ندهید، احتمالا با مشکل از دست رفتن اطلاعات مواجه خواهید شد. پلتفرم وردپرس نسخه پشتیبان گیری از اطلاعات را ندارد. از آنجا که موارد فراوانی وجود دارد که می تواند اطلاعات ارزشمند شما را در معرض خطر از دست رفتن قرار دهد باید برای آن چاره ای بیندیشید چون یک کلیک اشتباه می تواند نتیجه های غیر قابل برگشتی داشته باشد!خبر خوب این است که افزونه های بکاپ بسیاری مانند BackupBuddy یا UpdraftPlus را به منظور بک آپ و پشتیبان گیری در وردپرس می توانید نصب کنید تا از دست دادن بخش بزرگی از سایت شما جلوگیری شود. خبر بد این است که برخی از این افزونه ها نیاز به تنظیمات خاصی برای رفع نیازهای شما دارند و محدودیت های ذخیره سازی ممکن است باعث بروز مشکل شود.
8- پیام های خطای مکرر
وردپرس مجهز به سیستم خطایابی است. نمیدانیم این مورد از اشکالات وردپرس است یا مزایای آن! اما نمایش این خطاها و یا توقف عملکرد سایت می تواند کسل کننده باشد و مبتدیان را کاملا گیج و سردرکم کند. بعضی از رایج ترین خطاهای وردپرس عبارتند از:
- خطاهای سینتکس یا خطا در قوائد نوشتاری
- خطاهای خوراک RSS وردپرس
- مشکل نمایش صفحه سفید در وردپرس: یا همان صفحه نمایش مرگبار که در آن فقط یک صفحه سفید و بدون پیام را مشاهده می کنید و می تواند باعث سردرگمی بسیاری شود.
- خطای ۴۰۳ در وردپرس
- خطای Maintenance در وردپرس
- عدم اتصال به پایگاه داده در وردپرس
- و…
در این جا ده مورد از خطاهای رایج وردپرس را به همرا آموزش کامل رفع آن ها مشاهده می کنید.
اگر از بعد مثبت به این قضیه نگاه کنیم، چون این خطاها بسیار رایج هستند، منابع زیادی از جمله وب سایت پشتیبان وردپرس در اینترنت وجود دارند که می توانند به شما در تشخیص علت این نوع خطاها کمک کنند و راه حل مناسبی را برای حل آنها ارائه دهند.
همچنین سیستم وردپرس قابلیت چک کردن خطا در وب سایت را ارئه داده است. پس بدون نگرانی قادر به رفع این گونه مشکلات خواهید بود. به طور کلی به دلیل اینکه وب سایت های وردپرسی معمولا کمی متفاوت هستند، می توان تشخیص مشکل و روند حل مسئله را بدون نیاز به کمک توسعه دهندگان ماهر طی کرد.
جمع بندی نهایی
با وجود اشکالات وردپرس و نقص ها و یا کاستی ها همراه است. همانطور که همه سیستم ها کم و کاستی دارند. سیستم مدیریت محتوای وردپرس همچنان یکی از گزینه های برتر برای مبتدیان و برنامه نویسان ماهر است. برای ساخت وب سایت های متفاوت، برای به اشتراک گذاشتن محصوالات، خدمات و سرویس ها با جهانیان، برای توسعه فروشگاه آنلاین و… مناسب است.در حالی که بسیاری از این مسائل و اشکالات وردپرس ناشی از دلایل متعددی هستند اما باز هم کاربران زیادی تمایل دارند که از این پلتفرم محبوب و انعطاف پذیر استفاده کنند. وجود افزونه های مختلف، امکان سفارشی سازی، توانایی ساخت وب سایت با مهارت فنی محدود و توانایی به اشتراک گذاشتن کدها با دیگر برنامه نویسان از ویژگی های جذاب این سیستم مدیریت محتوا است.
پایان آموزش دشواریهای وردپرس موفق باشید. 😉
[gap]
[button text=”خدمات تحلیل سایت و عیب یابی وردپرس” color=”alert” radius=”10″ expand=”true” link=”https://wphelper.ir/analysis-and-troubleshooting/” target=”_blank”]