سلام دوستان پشتیبان سایت ؛ اگر شما هم در حوزه بازاریابی محتوا مشغول هستید، شانس خوبی برای کار با وردپرس برایتان وجود دارد! وردپرس یکی از محبوب ترین CMSها و جزء بهترین پلتفرم ها برای بازاریابان محتوا، وبلاگ نویس های مستقل و یا افرادی است که به دنبال ایجاد یک وب سایت برای کسب و کار خود هستند. این سیستم یک ابزار فوق العاده مفید برای افرادی است که دارای دانش فنی کم برای ساخت و نگهداری یک وب سایت اساسی هستند. در حالی که وردپرس دارای ویژگی های قابل توجه زیادی است، اما باز هم کم و کاستی های خاص خود را دارد! در این آموزش از پشتیبان وردپرس قصد بررسی 7 مورد از ضعفهای وردپرس را داریم.
8 مورد از ضعفهای وردپرس
- بک اند
- نیاز به سفارشی سازی
- مسائل امنیتی
- مشکلات بعد از بروزرسانی هسته،افزونه و یا قالب وردپرس
- سرعت صفحات
- منحنی آموزشی بیکران
- وردپرس فاقد سیستم پشتیبان گیری داخلی
- پیغام های خطای متعدد
1- بک اند
برخی می گویند بک اند وردپرس جزء ضعفهای وردپرس است. چون پشتبانی هر نوع سایت وردپرسی متفاوت است. به عنوان مثال برخی افراد دارای یک وب سایت و برخی دارای چندین وب سایت هستند که به طور همزمان باید آن ها را مدیریت کنن. برای افراد یا آژانس هایی مانند IMPACT که چندین وب سایت مختلف را برای مشتریان خود مدیریت می کنند، می تواند کمی سخت باید که هر بار هر یک از حساب های وردپرس خاص را برای ایجاد تغییرات وب سایت تنظیم کنند.
2- نیاز به سفارشی سازی
همانطور که در بالا ذکر شد، وردپرس اجازه سفارشی سازی بخش های مختلفی را می دهد، وردپرس شامل تعدادی از قالب هایی است که می توانید از آنها برای ایجاد انواع مختلف صفحات وب استفاده کنید. در قسمت backend، این قالب ها شبیه یک سند ورد هستند. می توانید URL، توضیحات متا و عنوان صفحه ای که در موتورهای جستجو ظاهر می شود را تنظیم کنید. با این حال، به دلیل اینکه بسیاری از کاربران نمی خواهند سایتشان به سایرین شبیه باشد، نسبت به سفارشی کردن این قالب هاکه بسیار رایج هستند، اقدام می کنند.بسیاری از ویژگی های مورد نظر (به عنوان مثال SEO، رسانه های اجتماعی، تجزیه و تحلیل و…) در هسته اصلی وجود ندارد، بنابراین اکثر کاربران برای بهبود عملکرد سایت خود نیاز به دانلود چند افزونه دارند. وردپرس بیش از 50،000 افزونه را برای کاربران گردآوری کرده و می توانید برای اهداف مختلف از جمله SEO از آن ها کمک بگیرید. به این نکته توجه داشتید باشید که این افزونه ها می توانند قابلیت های وب سایت شما را افزایش دهند اما تعداد بیش از حد آن ها موجب بروز تداخل خواهد شد. این افزونه ها یک شمشیر دو طرفه هستند که باید در استفاده از آن ها دقت کرد.
- هزینه: بسیاری از این افزونه ها می توانند پرهزینه باشند، و کاربران بسیاری توانایی پرداخت هزینه های گزاف را ندارند.
- تداخل توابع: علاوه بر مورد فوق، افزونه های بسیاری وجود دارند که تقریبا در عملکرد یکسان هستند، و ممکن است این توابع یکسان در وردپرس با یکدیگر تداخل پیدا کنند. این موضوع یکی از مشکلات رایج وردپرس است، زیرا برخی از افزونه ها با تم یا سایر افزودنی های موجود در سایت شما ناسازگار هستند.