|

سلام دوستان پشتیبان وردپرس؛ روال تغییر دامنه و انتقال وبسایت به دامنه جدید نیازمند دقت و حوصله است و کوچک ترین اشتباه ممکن است شما را متضرر کند. در جلسایت قبلی به بررسی دلایل تغییر دامنه سایت و نقد و بررسی هر کدام پرداخیتم.در برخی مواقع واقعا نیاز به انتقال وبسایت به دامنه جدید نیست و بنا به شرایط باید نیازسنجی شود. در مواقع نیاز نیز مجبوریم که دامنه وبسایت را تغییر دهیم. قبل از شروع کار، دلیل خود را به همراه نقد و بررسی آن مطالعه کنید و اگر واقعا نیاز به تغییر دامنه دارید آموزش انتقال را دنبال کنید. تمام اطلاعات لازم در خلال 4 جلسه آموزشی در پشتیبان وردپرس به صورت رایگان ارائه شده است.

انتقال وبسایت به دامنه جدید

انتقال وبسایت به دامنه جدید

سوال: چگونه SEO سایت را بعد از انتقال به دامنه ی جدید حفظ کنیم؟ در پایان جلسات با تمام فوت و فن های انتقال وبسایت به دامنه جدید آشنا خواهید شد. 8-)تا این جا متوجه شدید که نباید وب سایت وردپرسی خود را به صورت ناگهانی ریدایرکت کنید، بیایید فرایند انتقال وبسایت به دامنه جدید را به صورت مرحله به مرحله بررسی کنیم که چطور SEO حفظ شود. روال کار برای انتقال وبسایت به دامنه جدید با حفظ ترافیک و سئو به صورت زیر است:

  1. از سایت قدیم خود بک آپ کامل بگیرید.
  2. دامنه ی جدید خود را پاکسازی کنید. (بررسی کنید که مشکلی نداشته باشد.)
  3. سایت خود را به دامنه ی جدید منتقل کنید.
  4. فایل htaccess. را بازنویسی کنید.
  5. لینک های خراب را بررسی و تصحیح کنید.
  6. به گوگل اطلاع دهید که به دامنه جدید منتقل شده اید.
  7. نقشه ی سایت جدید خود را ارائه کنید.
  8. تغییر دامنه سایت در گوگل آنالیتیک.

انتقال وبسایت به دامنه جدید

1- از سایت قدیمی خود یک نسخه پشتیبان کامل بگیرید

عادت خوبی است که به طور مرتب از سایت خود بک آپ بگیرید. چه تغییر آدرس سایت داشته باشید و چه تغییر نداشته باشید. حال وارد جزئیات پیچیده نخواهیم شد برای بک آپ و پشتیبان گیری در وردپرس راهنمای جامع استفاده از افزونه UpdraftPlus را مطالعه کنید. قبل از انتقال وبسایت به دامنه جدید بک آپ های لازم را تهیه کنید.

  1. یک کپی از سایتی که می خواهید به دامنه ی جدید انتقال دهید.
  2. یک پشتیبان برای مواردی که در حین انتقال آسیب می بینند.

2- دامنه ی جدید خود را پاکسازی کنید

یکی از مراحل بسیار مهم انتقال وبسایت به دامنه جدی فرایند چک کردن و اطمینان از صحت و ئاکسازی دامنه جدید است. در واقع فرض می کنیم که شما دامنه ی جدیدی خریده اید. اگر این دامنه قبلا هرگز ثبت نشده است از این مرحله بگذرید. اما اگر دامنه ی جدید به صورت ناشناس ثبت شده باشد، چه اتفاقی می افتد؟ وب سایت که دارایی شماست را می خواهیدبه دامنه ی خود انتقال دهید ولی دامنه جدید چه اندازه سالم است؟ :roll:برای اطمینان از این موضوع که متحمل جرایم گوگل نشوید و مشکلات حاشیه گریبان گیر شما نشود و امتیازات سئوی خود را به سادگی از دست ندهید بهتر است که دامنه ی جدید خود را با استفاده از Google Webmasters Tools (GWT) بررسی کنید. چگونه؟ نام دامنه ی خود را در GWT وارد کرده و صفحه ی Manual Actions Page را مشاهده کنید. اگر موردی خاصی وجود نداشته باشد چراغ سبزی می گیرید که می توانید ادامه دهید.

انتقال وبسایت به دامنه جدید - سرچ کنسول گوگلاگر در نتایج Manual Actions Page موردی موجود بود، باید اصلاحات لازم را انجام دهید و درخواست ملاحظات صادر کنید.

3- انتقال وبسایت به دامنه جدید

در ئروسه تغییر نام دامنه به یاد داشته باشید که اگر دامنه ای دارید که به سرور میزبانی متصل است، یک قدم از شخصی که تازه دامنه خریده است جلوتر هستید. این را می گویم زیرا انتقال یک وبسایت از oldurl.com به  newurl.com مانند کپی و جایگذاری آن نیست. وقتی که دامنه ی خود را به سرور میزبانی متصل کنید، انتقال سایت مسئله ی انتقال فایل های وردپرس و پایگاه داده است. اگر با پایگاه داده آشنایی ندارید می توانید از افزونه هایی مانند Duplicator  یا All-in-One WP migration برای انتقال کامل کمک بگیرید.

4- قواعد ریدایرکت را به فایل htaccess. اضافه کنید

بهتریت قسمت راهنمای انتقال وبسایت به دامنه جدید  ایجاد ریدایرکت با افزودن قطعه کدی به فایل htaccess . است که به آسانی می توان امتیازات SEO را حفظ کرد.تا زمانی که ساختار URL سایت وردپرس به صورت oldurl.com/page-one-story redirects به newurl.com/page-one-story باشد ریدایرکت ترافیک مربوط به ویرایش فایل htaccess. است که در وب سرور یافت می شود.در دایرکتوری سایت قدیمی، فایل htaccess. را یافته و قطعه کد زیر را در زیر را در انتهای آن اضافه کنید:

#Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteRule (.*) http://www.newurl.com/$1 [R=301,L]

نکته بسیار مهم: دقت کنید که http://www.newurl.com را در کد بالا با نام دامنه ی جدید خود جایگذاری کنید. این امر به عنوان ریدایرکت 301 شناخته شده و به گوگل و کاربران شما انتقال oldurl.com به  newurl.com را اطلاع می دهد.با این کد، هر کسی به URL سایت قدیمی شما رجوع کند به URL سایت جدید هدایت می شود. اگر این امر اتفاق نیفتد، ریدایرکت به درستی تنظیم نشده است.اگر بخواهید هر صفحه ای را مجزا آدرس دهی کنید، کد زیر را به فایل htaccess .اضافه کنید:

Redirect 301 /oldurl.com/page http://www.newurl.com/page

به ترتیب oldurl.com/page  و newurl.com/page  را با URL سایت جدید و قدیم جایگزین کنید.در جلسه بعدی که آخرین جلسه آموزشی انتقال وبسایت به دامنه جدید است، 4 مرحله پایانی را با هم بررسی خواهیم کرد. در نهایت یک متخصص انتقال خواهید شد که با تمام فوت و فن های تغییر دامنه آشنا است! 😉

پایان جلسه سوم انتقال وبسایت به دامنه جدید