بهبود عملکرد وردپرس

13 توصیه برای جلوگیری از مشکلات و بهبود عملکرد وردپرس

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

سلام دوستان؛ امروزه اغلب مدیران وب‌سایت‌ها به وردپرس علاقه زیادی دارند. درسته که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای محبوب در جهان شناخته شده اما با این‌ حال نقاط ضعف زیادی دارد که در صورت برطرف نکردن آن‌ها ممکن است به سایت شما آسیب جدی برسانند. درصورت برطرف کردن مشکلات وردپرس، عملکرد وب‌سایت شما نیز بهبود خواهد یافت. در ادامه راهکار‌هایی برای جلوگیری از مشکلات و بهبود عملکرد وردپرس را خدمت شما عزیزان معرفی خواهیم کرد که باعث عملکرد بهتر وردپرس و افرایش توجه کاربران می‌شود.

راهنمای جامع برای بهبود عملکرد وردپرس

در این آموزش از پشتیبان وردپرس قصد داریم نکات مهم وردپرسی را مورد بررسی قرار دهیم. این 13 مورد گفته شده را نباید هیچگاه فراموش کنید!! درصورت عدم توجه به هر یک از موارد گفته شده، سایت شما با مشکلاتی ازجمله کاهش سرعت، مواجه شدن با لینک‌های خراب، مشاهده خطاهای مختلف مانند خطای 404، مشکلات امنیتی، مشکلات حجم و فضا و عدم بهینه بودن سایت مواجه خواهد شد.

راهنمای جامع برای بهبود عملکرد وردپرس

1- وردپرس همیشه امن نیست!

امنیت یک مشکل جدی در بین سایت‌های وردپرسی شناخته شده که هر ساله به دلیل محبوبیت بالای این سیستم مدیریت محتوا وب‌سایت‌های زیادی مورد حمله هکران و اسکریپت‌های مخرب قرار می‌گیرند. در سال 2014 میلادی دو آسیب‌پذیری به شرح زیر گزارش شد:گزارش اول شامل 5000 سایت و مورد دوم بیش از 100000 سایت گزارش شد.

حفظ امنیت وب‌سایت واقعا شوخی نیست، اما متاسفانه، وردپرس هیچ راه درستی را برای حفاظت ارائه نداده است. به همین دلیل شما باید خودتان به دنبال افزایش امنیت و بهبود عملکرد وردپرس باشید.

برای افزایش امنیت و بهبود عملکرد وردپرس خود نیاز است راهکارهای ساده زیر را بر روی سایت خود اعمال کنید.

بهبود امنیت وردپرس - امنیت وردپرس

انتخاب رمز عبور پیجیده: رمز پیچیده متشکل از کاراکتر بزرگ و کوچک و اعداد است که کمی طولانی بوده و به‌صورت رندوم انتخاب می‌شود.بروزرسانی مداوم وردپرس و افزونه‌ها: هرگاه نسخه جدید وردپرس یا افزونه‌های نصب شده در وردپرس منتشر شدند، حتما در کمترین زمان ممکن برای کاهش مشکلات امنیتی و رفع باگ و اشکالات موجود در نسخه‌های قبل آن‌ها را به نسخه جدید بروزرسانی کنید.

استفاده از نام‌ کاربری متفاوت با admin: استفاده از نام‌کاربری پیشفرض وردپرس، کار را برای هکرها آسانتر می‌کند تا بتوانند با سختی کمتری به سایت شما نفوذ پیدا کنند.

نصب افزونه‌های امنیتی: برای بهبود عملکرد وردپرس و افزایش امنیت آن می‌توانید از افزونه‌های امنیتی ازجمله افزونه Wordfence ، افزونه A.F و افزونه iThemes security استفاده کنید.

فعال‌سازی گواهی ssl برای سایت: برای بهبود امنیت سایت و محافظت از اطلاعات کاربران و سرور، سایت خود را از http به https تغییر دهید.

تهیه افزونه و قالب قابل اطمینان: اگر قصد دارید از افزونه یا قالب رایگان استفاده کنید حتما از مخزن وردپرس یا از وب‌سایت‌های معتبر دانلود کنید.

2- وردپرس هیچ فایل پشتیبانی از سایت شما نمی‌گیرد و در برابر نابودی اطلاعات مسئولیتی ندارد!

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که برای راحتی کار کاربران امکانات مختلفی را اضافه کرده است اما وردپرس از فایل‌های سایت نسخه پشتیبان تهیه نمی‌کند. پس برای بهبود عملکرد وردپرس و افزایش امنیت نیاز است خودتان دست‌به‌کار شوید و از فایل‌های سایت بک‌آپ تهیه کنید.تهیه نسخه پشتیبان هم می‌تواند به صورت دستی و هم به کمک افزونه‌ها انجام شود که در ادامه برخی از افزونه‌ها و یک سرویس خوب را معرفی می‌کنیم.

  1. اگر دنبال یک سرویس با کیفیت پرمیوم هستید ما به شما VaultPress را معرفی می‌کنیم.
  2. افزونه رایگان و باکیفیت UpdraftPlus جز افزونه‌های خوب است.
  3. اگر برای پشتیبان‌گیری نیاز به سرویس رایگان دارید از DropBax استفاده کنید.

3- وردپرس تمایل دارد به آهستگی بارگذاری شود

آیا می‌دانستید که از سال 2000 تا 2016 یک بررسی کلی انجام شد و میانگین توجه انسان از 12 ثانیه به 7 ثانیه کاهش پیدا کرده؟ پس به عنوان مدیر سایت باید به این موضوع توجه داشته باشید. معمولا کاربران می‌توانند بین 1 الی 2 ثانیه برای بارگذاری هر سایت صبر کنند و بیش از آن از صبر و حوصله کاربران خارج است.اگر سایت شما با تاخیر 1 ثانیه‌ای باز شود حدود 7 درصد کاهش فروش، 11 درصد کاهش بازدید از صفحه و با حدود 16 درصد کاهش رضایت کاربران مواجه خواهید شد. درصورت افزایش زمان بارگذاری، صفحه را ترک و به سایت دیگر مراجعه می‌کنند.

بارگزاری صفحات در وردپرس

همانطور که تا به اینجا متوجه شدید سرعت یک مسئله مهم برای نگه داشتن کاربر در هر سایت وردپرسی، افزایش ترافیک و بهبود رتبه‌بندی سایت است. در ادامه قصد داریم دلایلی که سبب کند شدن وب‌سایت شما می‌شود را بررسی کنیم.

4- استفاده از افزونه‌های ضعیف

نصب افزونه‌های زیاد در سایت وردپرسی می‌تواند تاثیر منفی بر روی سرعت بارگذاری صفحات سایت بگذارد. پس حتما افزونه‌های نصب شده بر روی سایت وردپرسی خود را بررسی کنید و اون‌هایی را که باعث کاهش سرعت سایت شده‌اند را با افزونه‌های بهینه‌تر که برای بهبود عملکرد وردپرس مفید هستند جایگزین کنید.

نکته: برای آنالیز افزونه‌ها می‌توانید از P3 Analyzer استفاده کنید.

5- استفاده از هاست معتبر

انتخاب هاست میزبانی معتبر و خوب باعث افزایش امنیت و بهبود عملکرد وردپرس شما می‌شود.  اما استفاده از هاست‌های ارزان یا رایگان که کیفیت و سرعت بسیار پایینی دارند تاثیرات منفی زیادی برای سایت شما ایجاد می‌کنند از جمله کند شدن و کاهش سرعت بارگذاری سایت.

6- کش وردپرس

کش چیست؟ کش صفحات، سایت شما را به‌صورت موقت درون خود برای کاهش پهنای باند و بهبود عملکرد وردپرس نگه‌ می‌دارد وقتی برای بار دوم وارد سایت شدید بدون اتلاف وقت سایت به شما نمایش داده می‌شود که این‌کار باعث صرفه جویی در سرور و افزایش سرعت بارگذاری می‌شود.استفاده از کش باعث افزایش سرعت بارگذاری و بهبود سئو سایت می‌شود. برای استفاده از کش می‌توانید افزونه‌هایی مثل افزونه WP-rocket یا افزونه WP Super Cache را نصب کنید. اما به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود از دو افزونه به‌طور همزمان استفاده کنید.

نکته: اگر افزونه wp-rocket را فعال کنید به‌طور خودکار صفحات را کش می‌کند. فعال کردن کش می‌تواند تاثیر زیادی در سرعت سایت بگذارد و وقتی کاربران وارد سایت شدند مطالب تکراری و کش شده در مرورگر را به کاربران نشان داده و اگر مطالب جدیدی در سایت موجود باشد تنها آن را بارگزاری می‌کند که این عمل باعث افزایش چشمگیری در سرعت بارگذاری وب‌سایت می‌شود.

7- فشرده‌سازی فایل‌های وب‌سایت

فشرده‌‌سازی فایل‌های وردپرس باعث کاهش اندازه فایل‌ها و افزایش سرعت بارگذاری و بهبود عملکرد وردپرس می‌شود. برای انجام این کار می‌توانید کد زیر را درون فایل .htaccess بذارید.

AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain AddOutputFilterByType DEFLATE text/html AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml AddOutputFilterByType DEFLATE text/css AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript

8- امن نبودن قالب مورد استفاده شما

معمولا قالب‌ها دارای آسیب پذیری‌های مختلفی هستند. برای افزایش امنیت و بهبود عملکرد وردپرس پیشنهاد می‌کنیم قالب‌ها را از منبع معتبری تهیه کنید. البته می‌توانید تمام کدهای قالب خود را به کمک افزونه Theme Check بررسی کنید تا کد مخربی درون آن وجود نداشته باشد.

بررسی قالب و افزونه‌های وردپرس

9- متصل شدن به شبکه‌های اجتماعی

اگر صاحب یک کسب و کار آنلاین هستید و در پی بهبود عملکرد وردپرس و افزایش بازدیدکنندگان خود هستید پیشنهاد می‌کنیم حتما از شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید. تقریبا تمام سایت‌های بزرگ از جمله آمازون و یوتوپ دکمه شبکه اجتماعی را در کنار پست‌ یا صفحات خود قرار داده‌اند. برای اضافه کردن دکمه شبکه‌های اجتماعی می‌توانید از افزونه social-media-icons استفاده کنید.نکته: آیا افزونه‌ی شبکه اجتماعی شما تعداد فالور‌ها را نیز نمایش می‌دهد؟ اگر پاسخ شما بله است و تعداد فالوئر کمی دارید پیشنهاد می‌کنیم از بخش تنظیمات گزینه‌ی مربوط به نمایش تمام دکمه شبکه اجتماعی را غیرفعال کنید و هر وقت تعداد شبکه‌های اشتراک‌گذاری شما زیاد شد دیگر قالبیت‌ها را هم اضافه کنید.

شبکه های اجتماعی

10- فشرده‌ کردن تصاویر به فرمت JPG همیشه مفید نیست

همانطور که قبلا توضیح دادیم به طور پیشفرض فورمت های JPEG با کیفیت 90 درصد پردازش می شوند. گاها پردازش 90 درصدی برای حفظ کیفیت بسیار کاربردیست اما در وب سایت های تصویر محور از ورژن اصلی عکس استفاده می شود.

فشرده سازی تصاویر

برای بهبود عملکرد وردپرس توابع زیر را به فایل Function.php اضافه کنید:

add_filter( ‘jpeg_quality’, ‘reset_jpeg_quality’ ); function reset_jpeg_quality() { return 100; }

11- تصاویر بندانگشتی همواره بهینه نمی‌شوند.

وجود تصاویر بند انگشتی در سایت وردپرسی تاثیر بسیار زیادی در بهبود بانس‌ریت و همچنین افزایش فروش در سایت دارد. در تمام قسمت‌های سایت مانند لیست پست‌ها، پایین صفحه و حتی فروش محصول می‌توانید از تصاویر بدانگشتی استفاده کنید.فراموش نکنید هر تغییر کوچک در قالب سایت خود ممکن است باعث تغییر تنظیمات این تصاویر می‌شود اما اگر از قبل تصاویر را تولید کرده باشید باید به‌صورت دستی تغییرات را اعمال کنید. برای راحتی کار کافی است افزونه Regenerate Thumbnails را نصب کنید و وقتی تصاویر خود را به آن دهید با توجه تنظیمات قالب شما تصاویر بنداگشتی را تولید می‌کند و برای ساخت تصاویر بدانگشتی می‌توانید از سایت makethumbnails استفاده کنید.

بهینه سازی وردپرس - تصاویر بندانگشتی

12- سایت شما دارای لینک خراب است

لینک خراب خودبه‌خود در سایت شما ایجاد نمی‌شود و به‌طور مثال ممکن است سایت دیگری در سایت شما لینک بگذارد و بعد از گذشت چند ماه  اون سایت غیرفعال شود و در نتیجه لینک‌های موجود در سایت شما خراب خواهند ماند.اگر در سایت لینک‌های خراب زیادی وجود داشته می‌تواند به این معنا باشد که شما وب‌سایت خود را رها کرده‌اید. گوگل از تعداد لینک‌های خراب موجود در یک وی‌سایت به عنوان معیاری برای ارزیابی کیفیت آن استفاده می‌کند.همانطور که می‌دانید پیدا کردن لینک خراب به‌صورت دستی در سایت کار سخت و غیرممکنی است اما افزونه‌هایی مانند افزونه Broken Link Checker می توانند لینک‌های خراب و شکسته موجود در سایت را تشخیص و ازبین ببرند.

13- Pingbacks قادر است یک آشفتگی واقعی ایجاد کند.

Pingbacks  یکی از قابلیت‌های قدیمی وردپرس هست که سال‌‌ها همراه ما بوده است.تئوری pingbacks یک قابلیت جالبی است که به سایت شما اجازه می دهد که با وب‌سایت‌های دیگر ارتباط برقرار کنید و شباهت زیادی به کامنت از راه دور دارد.به معنی بهتر این تئوری زمانی کاربرد دارد که شما نوشته‌ای در سایت خود منتشر می‌کنید، اگر شخصی مطلب شما را در سایت خود منتشر و همچنین لینک مقاله شما را در مطلب خود درج کند، شما اعلانی را دریافت می‌کنید که در نهایت می‌توانید پینگ‌بک آن شخص را به عنوان یک کامنت نمایش دهید که صرفا یک لینک به وب‌سایت مقابل خواهد بود.برای جلوگیری از حملات ddos پیشنهاد می‌کنیم pingbacks‌ها را غیرفعال کنید. برای غیرفعال کردن کافی است از بخش Settings > Discussion مانند شکل بالا تیک گزینه را بردارید.

نتیجه‌گیری

در این مطلب از پشتیبان وردپرس سعی کردیم روش‌های مختلف برای بهبود عملکرد وردپرس که منجبر به سرعت بیشتر سایت و افزایش نرخ تبدیل می‌شود را توضیح دهیم اما موارد دیگری مثل رسپانسیو بودن سایت و کاهش درخواست HTTP نیز می‌تواند تاثیر مثبت در عملکرد سایت بگذارد.به کمک سایت pingdom می‌توانید سرعت سایت را افزایش و از بخش yslow برای بهبود عملکرد وردپرس کمک بگیرید.امیدوارم مطلب بالا برای شما مفید بوده باشد و با کمک بتوانید عملکرد سایت را بهبود بخشید و راحت‌تر از این سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید.در صورت وجود هرگونه مشکل یا سوالی از بخش نظرات همین مطلب می‌توانید آن را با ما در میان بگذارید.

موفق باشید …   

[gap] [button text=”تحلیل سایت و عیب یابی وردپرس” color=”alert” radius=”10″ expand=”true” link=”https://wphelper.ir/analysis-and-troubleshooting” target=”_blank”]

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!

آنـچه در این مقاله میـخوانیم

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!

جدیدترین اخبـار را در شبکه هــای اجتــماعی ما دنبال کنید

ورود به صفحه اینستاگرام پشتیبان وردپرس

خوش آمدید دوست دارید خبرهای دست اول و رویدادهای وردپرسی رو به شما اطلاع دهیم؟ خیر بله