مشکلات رایج سایت های وردپرسی چیست؟ یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا در سایت ها، ورد پرس تلقی می شود که افراد بسیاری را به سمت خود سوق داده است. البته توجه داشته باشید که این موضوع دلیل بر کارکرد ضعیف و عدم کارایی سیستم ها نیست، بلکه هر سیستم مدیریت محتوا مزیت و معایب مخصوص به خود را دارا می باشد که در این قسمت از مقاله پشتیبان وردپرس به معایب و مشکلات رایج سایت های وردپرسی اشاره خواهیم کرد.
خطاهای رایج در وردپرس
همانطور که چندی قبل ذکر شد، سایت های وردپرسی علاوه بر کاربرد فوق العاده شان، گاهی اوقات دچار خطاهایی نیز می شوند که در ادامه برخی از خطا ها رایج در وردپرس را شرح خواهیم داد.
-
عدم امینت در برخی از موارد
اولین مشکلی که سایت های وردپرسی با آن دست و پنجه نرم می کنند، عدم امنیت در برخی از موارد است. صاحبان این نوع سایت ها اعلام کرده اند که هکر ها به راحتی توانسته اند به صفحات و اطلاعات آن ها نفوذ نمایند.
اگر می خواهید سایت وردپرسی خود را ایمن تر از قبل کنید، کافی است در ابتدا پسورد معتبری را برای آن انتخاب نمایید که از اعداد و حروف انگلیسی تشکیل شده باشد و در مرحله بعد پلاگین های امنیتی و کاربردی مورد نیاز تان را از منابع معتبر دانلود و خریداری کنید. به شما پیشنهاد می کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه بمانید و مطالب ذکر شده را مورد مطالعه قرار دهید.
-
عدم پشتیبان گیری
از دیگر مشکلات مهم در وردپرس، عدم پشتیبان گیری است. بدین ترتیب شما می بایست برای پشتیبان گیری سایت و اطلاعات خود از نرم افزار و ابزار های موجود در سطح اینترنت استفاده نمایید که این موضوع برای صاحبان سایت ها چندان خوشایند نخواهد بود.
-
عدم سرعت بالا در لود شدن سایت ها
طی تحقیقاتی که توسط تیم ما صورت گرفت، دریافتیم که اکثریت سایت های وردپرسی دچار مشکلات کند بودن سرعت لود صفحات شان می باشند. ممکن است برخی از افراد با خود گمان کنند که عدم سرعت بالا در لود شدن سایت مشکل مهمی نخواهد بود، اما بر خلاف این فرضیه باید بگوییم که هنگامی که سرعت وب سایت شما کم باشد مخاطبان از بازدید آن صرف نظر خواهند کرد و شما کاربران پر و پا قرص تان را از دست خواهید داد. این موضوع به سئوی سایت شما بسیار آسیب می زند و می تواند موجب افت رتبه سایت شما در گول شود.
-
نا امن بودن قالب و تم های وردپرس
همانطور که می دانید ورد پرس دارای برخی از تم ها و قالب مخصوص به خود می باشد که برخی از صاحبان وب سایت ها ترجیح می دهند آن ها را مورد استفاده قرار دهند. اما باید توجه داشته باشید که این قالب ها ممکن است حاوی برخی از مخرب ها باشند، بدین منظور به شما پیشنهاد می کنیم قبل از استفاده آن را توسط افراد کاربلد تست نمایید و پس از اطمینان از ایمن بودن به نصب این تم ها بپردازید.
اگر می خواهید با دیگر مشکلات رایج سایت های وردپرسی آشنا شوید، به شما توصیه می کنیم تا در انتهای مقاله با ما همراه بمانید.
-
فشرده سازی بیش از اندازه تصاویر
همانطور که می دانید، فشرده سازی بیش از اندازه تصاویر و ویدئو ها همواره مفید نخواهد بود و در اکثر موارد مخربی برای سایت ها تلقی می شود. سایت های وردپرسی می توانند تا 90 درصد به فشرده سازی عکس ها بپردازند که این موضوع سبب کیفیت پایین آن ها می گردد.
-
نیاز به دانش فنی برای توسعه سایت
اگر می خواهید سایت تان را در قالب وردپرس ایجاد کنید، باید بدانید که برای توسعه آن نیازمند به دانش فنی خواهید بود و افراد عادی نمی توانند به این کار بپردازند. البته توجه داشته باشید که این کار را می توانید به افراد متخصص بسپارید.
-
وجود لینک های خراب در سایت
از دیگر خطا ها رایج در وردپرس می توان به وجود لینک های خراب در سایت اشاره نمود. ممکن است شما برای توسعه سایت تان نیازمند به بارگذاری لینک های صفحات دیگر در صفحات خود باشید، حال اگر صفحه مد نظر فعالیت خود را برای مدتی قطع نماید می توانید لینک های خرابی را در وب سایت تان مشاهده کنید.
-
عدم دسترسی آسان به منو ها و سایر قسمت های سایت
اگر سایت شما در قالب وردپرس است، باید بدانید که به هنگام نصب قالب های جدید دسترسی به برخی از قسمت های وب سایت اعم از منو و… قطع می گردد و کاربران نمی توانند نیاز خود را بر طرف کنند. با ما تا انتهای این قسمت از مقاله همراه بمانید تا برای شما دیگر مشکلات مهم در وردپرس را شرح دهیم.
-
تغییر آدرس وب سایت
شما هنگامی که یک قالب جدید ورد پرس را نصب می کنید، ممکن است آدرس سایت تان مورد تعویض خودکار قرار گیرد. اگر دچار این مشکل شده اید، می توانید با مراجعه به تنظیمات وردپرس آن را به طور کامل بر طرف نمایید و آدرس سایت خود را همانند روز اول ایجاد کنید.
-
خطای صفحه سفید
در برخی از موارد مشاهده می شود سایت هایی که در قالب وردپرس هستند صفحه های عاری از هر گونه متن را برای کاربران نمایش می دهند. برای این که بتوانید از بروز چنین خطایی جلوگیری کنید، کافی است حافظه وب سایت خود را افزایش دهید.
-
خطای 404
از دیگر مشکلات رایج سایت های وردپرسی، خطای 404 تلقی می شود. ممکن است شما هم به هنگام ورود به سایت های دیگر از خطا را دیده باشید، اما اگر وب سایت خودتان دچار این مشکل گردید می بایست قوانین بازنویسی را به طور دستی آپدیت نمایید. با انجام این کار مطمئن باشید مشکل شما به طور کامل رفع خواهد شد.
-
عدم دسترسی به مدیریت وردپرس
از شایع ترین مشکلات سایت های وردپرسی، می توان به عدم دسترسی به مدیریت وردپرس اشاره نمود. برای جلوگیری از این مشکل، کافی است رمز عبور خود را همیشه به خاطر داشته باشید و ایمیل استفاده شده را همیشه نگهداری نمایید. به شما توصیه می کنیم تا در ادامه مقاله ما را همراهی کنید و از مطالب ذکر شده بهره مند گردید.
-
عدم ارسال ایمیل
یکی از موضوعاتی که در سایت های وردپرسی حائز اهمیت است، عدم ارسال ایمیل توسط کاربران به سایت می باشد. بدین ترتیب هیچ فردی نمی تواند محتوای مد نظرش را به سایت ایمیل بزند.
-
عدم انتشار پست های زمان بندی شده
از دیگر مشکلات رایج سایت های وردپرسی می توان به عدم انتشار پست های زمان بندی شده اشاره کرد. همانطور که می دانید وردپرس قابلیت دارد پست ها را در زمان معین شده نشر دهد، اما در برخی از موارد این کار را نخواهد کرد.
در این قسمت از مقاله سعی کردیم تا شما را با برخی از خطا های رایج سایت های وردپرسی آشنا کنیم، امیدواریم با مطالعه مطالب فوق توانسته باشید تعدادی از این مشکلات را بر طرف نمایید.