به طرز غیر قابل باوری، تعداد تهاجمات و حملاتی که در هر ساعت به وبسایت ها می شود افزایش یافته است. به طوری که همه سایت مستر ها در تلاش اند که سطح امنیت سایت خود را افزایش دهند تا اتک های مهاجمان را خنثی کنند.در حال حاضر با استفاده از افزونه های برتر سایت وردپرس، حجم زیادی از مشکلات امنیتی سایت ها بر طرف شده است. اگر می خواهید بهترین افزونه های امنیتی وردپرس را بشناسید، تا پایان مقاله همراه پشتیبان وردپرس باشید و اطلاعات مفید و آموزنده ای کسب کنید.

با توجه به این موضوع که با پیشرفت علم و تکنولوژی دسته ای از مشاغل به فضای الکترونیکی و مجازی انتقال یافت، شیوه کار بسیاری از مردم نیز دست خوش تغییرات فراوانی شد. برای مثال افرادی که در دنیای واقعی با روش های متنوع به دارایی ها مردم حمله می کردند، امروزه وبسایت ها را مورد حمله قرار می دهند.

باید این نکته را در نظر داشته باشید که یک سایت مناسب و حرفه ای که بتواند در میان رقبا قد علم کند و حرف اول را بزند، علاوه بر مسائلی همچون زیبایی ظاهری و یا محتوای خوب، نیازمند امنیت بالا است.

از قدیم گفته اند پیش گیری بهتر از درمان است و راه های پیشگیری بسیار راحت تر و کم هزینه تر از راه های درمانی اند؛ بنابراین، در مسئله امنیت سایت نیز، یادگیری و بهره گیری از راه های جلوگیری از موفقیت حمله و اتک بسیار بهتر از زمانی است که سایت خود را از دست داده اید و تمام زحمات تان هدر رفته است و تلاش می کنید به وسیله متخصصان امنیت پر هزینه، سایت خود را بازگردانید. با شناختن بهترین افزونه های امنیتی وردپرس، از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.

بهترین افزونه های امنیتی وردپرس

امنیت وردپرس چیست؟

عبارت امنیت در سایت ها، به حفظ هر گونه اطلاعات و محتوا داخل سایت از افراد نامربوط گفته می شود. در واقع یک سایت ایمن سایتی است که هیچ یک از اطلاعات نظیر اطلاعات شخصی کاربران یا صاحب سایت، آمار فروش، ایمیل کاربران، متون و نوشته ها، قالب ها و افزونه ها در دسترس افراد دیگر قرار نگرید.

افزونه وردپرس چیست؟

افزونه وردپرس چیست؟

 

افزونه یا پلاگین به نوعی مولفه نرم افزار گفته می شود که پس از نصب بر نرم افزار ها و سایت ها، امکانات جانبی و کاربردی ای را به آن ها می افزاید. این نرم افزار به تنهایی کاربرد ندارد و در عدم صورت وجود سامانه بزرگ تر دیگر، عملا به دردی نخواهد خورد.

همان طور که می دانید وردپرس به زبان PHP نوشته می شود. افزونه های وردپرس نیز به این زبان نوشته می شوند تا بدون نیاز به کد نویسی امکانات دلخواه را به وبسایت ها اضافه کنند. در واقع افزونه ها به اسکلت سایت ها، تنه و پیکر اضافه می کنند. پلاگین ها انواع متفاوتی دارند که برخی از مهم ترین آن ها به شرح رو به رو هستند: پلاگین ساخت فرم های تماس، افزونه امنیتی وردپرس، افزونه سئو (بهینه سازی) وردپرس و افزونه پشتیبان گیری وردپرس.

درست است که وردپرس یک فضای امن به شمار می رود اما باز هم نمی توان امنیت آن را به  طور صد در صد تایید نمود. بنابراین برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکل امنیتی و رفع تهدیدات، از افزونه امنیتی ورد پرس استفاده می شود. با به کار بردن این دسته از پلاگین ها، سایت در مقابل هجوم هکر ها و بدافزار ها مقاوم خواهد شد.

بهترین افزونه های امنیتی وردپرس

ما در ادامه، قصد داریم با معرفی افزونه های برتر امنیتی سایت وردپرس، خیال شما را از یافتن افزونه مناسب راحت کنیم. لازم به ذکر است که برخی افزونه ها با این که امکانات فراوانی دارند، اما گزینه مورد نظر ما، ایجاد امنیت بالا است. در نتیجه باید به دنبال افزونه هایی بود که در حفظ امنیت تخصص داشته باشند.

بهترین افزونه  امنیتی وردپرس

 

1_  افزونه Sucuri Security

یکی از برترین افزونه های امنیتی که می تواند باعث آرامش خاطر باشد، افزونه مشهور Sucuri Security می باشد. اگر از این افزونه استفاده کنید، علاوه بر داشتن امنیت همه جانبه، هر روزه شاهد بهبود بخشیدن وضعیت امنیت وبسایت خود خواهید بود.

می توان به جرعت گفت که اصلی ترین مزیت این پلاگین در جلوگیری از ترافیک مخرب و اسکن بد افزار ها می باشد. Sucuri Security این کار را با کاهش بار و سنگینی سرور و عبور دادن ترافیک سایت از ابر پروکسی، مشکلات ترافیک مخرب را رفع می کند.

تمامی امکاناتی که در بهترین افزونه های امنیتی وردپرس موجود است، در نسخه رایگان این پلاگین نیز وجود دارد. پس با خیالی آسوده از آن استفاده کنید. اما اگر می خواهید که برقراری فایروال داشته باشید یا دفعات اسکن را بالا ببرید، از نسخه پولی این پلاگین بهره بگیرید. جالب است بدانید که افزونه Sucuri Security، بیش از 600 هزار نصب فعال داشته است.

از ویژگی های پلاگین Sucuri Security می توان ارسال نوتیفیکیشن امنیتی، اقدامات امنیتی لازم بعد از هک، مانیتورینگ بلک لیست، ایجاد امنیت موثر و… را نام برد.

2_ افزونه  Wordfence Security

امکان ندارد که صحبت از افزونه های برتر امنیتی سایت وردپرس باشد اما حرفی از افزونه Wordfence Security به میان نیاید. وجود بیش از 3 میلیون نصب فعال می تواند صحت این ادعا را اثبات کند. خبر خوش این است که بر عکس پلاگین Sucuri Security که قابلیت فایروال تنها در نسخه پولی آن قابل استفاده بود، در افزونه Wordfence Security، می توانید این قابلیت را به صورت رایگان در دست داشته باشید.

از دیگر مزیت هایی که این افزونه با خود به همراه دارد این است که شما با نصب این پلاگین، نموداری از تلاش هایی که برای هک کردن سایت شما شده و روند عمومی ترافیک داشته باشید که همواره آن را بررسی کنید. این بررسی ها به شما این توانایی را می دهد که بدانید ضریب امنیتی و فایروال برای جلوگیری از هک را چقدر و چگونه مدیریت کنید. علاوه بر این، قابلیت ضد اسپم بودن نیز از ویژگی های این افزونه است که خطر اسپم های سئو را نیز دفع می کند.

بدیهی است که نسخه پولی Wordfence Security امکانات امنیتی بیشتری دارد و ایمنی بیشتری ایجاد می کند.

3_ افزونهiThemes Security

 این پلاگین با نام قدیمی Better WP Security شناخته می شود و امکانات فراوانی برای حل مشکلات امنیتی ارائه می دهد. در نسخه رایگان این پلاگین، 22 عدد روش برای امنیت وبسایت موجود است که این افزونه را جزو بهترین افزونه های امنیتی وردپرس می کند. نسخه رایگان افزونه iThemes Security، توانایی ایجاد کمربند ایمنی برای سایت جهت مقابله با حملات بروت فورس را دارد که هیچ کاربری را بدون وارد کردن رمز قوی، به داخل سایت راه ندهد. در نسخه پولی این افزونه می توان امکاناتی تحت عنوان شناسایی کاربران مشکوک، تایید هویت دو مرحله ای و پشتیبان گیری از دیتابیس را مشاهده کرد.

نزدیک به 1 میلیون نصب فعال افزونه iThemes Security به خاطر امکانات ویژه ای نظیر متوقف کردن تهاجمات خودکار و بر طرف کردن حفره ها رایج است. این پلاگین اعتبار کاربران خود را تقویت می کند و برای وردپرس های چند سایته نیز کاربرد دارد.

 افزونه  امنیتی وردپرس

سخن پایانی

هرکدام از افزونه های برتر امنیتی سایت وردپرس امکانات و ویژگی های خاص خود را دارند؛ تنها نکته ای که شما باید در انتخاب افزونه به آن توجه کنید این است که با درنظر گرفتن شرایط سایت شما، کدام افزونه می تواند مفید واقع شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *