نحوه مخفی کردن وردپرس با افزونه hide my wp

امنیت بیشتر به کمک مخفی کردن وردپرس با افزونه hide my wp

سلام دوستان عزیز وردپرسی؛ زمانی که یک وب سایت را راه اندازی می کنیم، یکی از بزرگترین نگرانی های ما امنیت آن می باشد. زیرا می تواند خسارات زیادی به کسب و کار و فعالیت ما وارد کند. وب سایت های زیادی روزانه هک می شوند. بسیاری از آن ها حتی نمی دانند که هک شده اند. وب سایت های هک شده می توانند برای انتشار کد های مخرب مورد استفاده قرار گیرند.مخفی کردن وردپرس به منظور کاهش ضریب هک و افزایش امنیت سایت، یکی از روش هایی می باشد که اخیرا مورد توجه بسیاری از صاحبان وب سایت های وردپرسی قرار گرفته است مخفی کردن وردپرس با افزونه Hide my wp می باشد.

چرا بخش هایی از وردپرس خود را مخفی کنیم؟!

شما به عنوان یک کاربر وردپرس، از یکی از بهترین سیستم های مدیرت محتوا استفاده می کنید. اما هیچ سیستم مدیریت محتوایی 100٪ ایمن نیست. چون هکرها در حال توسعه روش های خود می باشند. در این پست قصد معرفی افزونه ای را داریم که به کمک آن می توانید برای مخفی کردن وردپرس و مسیر های حساس و بسیار مهم سایت خود اقدام کنید. تا مزاحمان را از دسترسی به داده های حساس دور نگه دارید. مسلما ارزش آن را دارد. زیرا مخفی کردن وردپرس و مسیر های رایج، هک کردن وب سایت را بسیار مشکل می کند.

مخفی کردن وردپرس با افزونه Hide my wp

مخفی کردن وردپرس با افزونه Hide my wp

Hide My WP افزونه ای جهت افزایش امنیت سایت وردپرسی شما می باشد. شما با استفاده از این افزونه قادر به مخفی کردن وردپرس می باشید. همچنین امکان تغییر آدرس wp-login و wp-admin را خواهید داشت. این افزونه توسط وب سایت wpplugins توسعه یافته. همچنین تاکنون  توانسته بیش از 8000 نصب فعال را در مخزن وردپرس ثبت کند.

ویژگی ها

  • مخفی کردن wp-admin  و تغییر آن به صفحه 404 یا یک صفحه سفارشی.
  • مخفی کردن wp-login.php و تغییر آن به صفحه 404 یا یک صفحه سفارشی.
  • امکان تغییر آدرس های wp-admin و wp-login.

نصب و راه اندازی افزونه

برای نصب افزونه  Hide My WP در قسمت  پیشخوان وردپرس، از مسیر افزونه ها> افزودن اقدام به نصب و فعال سازی افزونه کنید.نصب و راه اندازی افزونه

بعد از فعال سازی افزونه، گزینه ای با نام Hide My WP در فهرست تنظیمات پیشخوان وردپرس ظاهر می شود. با کلیک بر روی آن به بخش تنظیمات افزونه هدایت می شوید. در این صفحه می توانید ساختار امنیتی سایت وردپرس خود را از بخش Default article/product sorting مشابه تصویر زیر انتخاب کنید.

 

تنظیمات افزونه برای مخفی کردن وردپرس

تنظیمات افزونه برای مخفی کردن وردپرس

Default: با انتخاب این گزینه هیچ تغییری در لینک ها ایجاد نمی شود. آدرس های ورود و پیشخوان وردپرس به همان حالت پیشفرض باقی خواهند ماند.Lite Mode: با انتخاب این گزینه آدرس WP-login به login تغییر میکند. آدرس WP-admin مخفی میگردد. اما هیچ تغییری در آن رخ نمی دهد.Coustom Mode: با انتخاب این گزینه می توانید تنظیمات را به دلخواه خود اعمال کنید. شما می توانید آدرس های WP-admin و  WP-login را با میل خود مخفی یا تغییر دهید. یا هرگاه کاربری با این صفحه مواجه شد آن را به صفحه ی 404 و یا صفحه ای که مایل هستید هدایت کنید.Ninja Mode: این قابلیت در نسخه ی پرمیوم و یا پولی افزونه موجود می باشد. قابلیت هایی همچون تعیین تعداد دفعات ورود، مخفی کردن افزونه های استفاده شده و همچنین مخفی کردن وردپرس و یا تغییر دادن همه ی لینک های وب سایت را دارا می باشد.تنظیمات افزونه برای مخفی کردن وردپرس

Custom Mode

با انتخاب حالت Custom Mode همانطور که مشاهده می کنید می توانید تنظیمات مربوط به wp-admin  و wp-login را پیکربندی کنید.Hide wp-admin و Hide wp-login: با فعال کردن گزینه های Hide wp-admin و Hide wp-login آدرس های این صفحات مخفی می شوند. هرگاه شخصی بخواهد وارد این صفحات شود به طور پیشفرض به صفحه ی 404 منتقل می شود. می توانید از بخش های زیر تنظیمات خود را اعمال کنید.Redirect user when 404 to custom page: صفحه ای که مد نظر دارید را  انتخاب کنید. تا ریدایرکت به آن آدرس صورت گیرد.Custom admin URL و  Custom login URL: در این قسمت ها می توانید آدرس های دلخواه خود را برای استفاده از این بخش ها، وارد کنید.نکته: حتما دقت داشته باشید قبل از ذخیره ی هر نوع تغییرات آدرس موجود در قسمت Warning را کپی کنید. تا در صورت بروز هر نوع مشکل درحال و آینده بتوانید تنظیمات را به حالت پیشفرض برگردانید.حال بر روی دکمه ی Save کلیک کنید. تا تنظیماتی که انجام داده اید ذخیره شود. با ذخیره ی تنظیمات آدرس صفحات /wp-login به /login و آدرس /wp-admin به /admin-page تغییر می یابد. مطابق با تنظیماتی که در تصویر فوق انجام داده ایم.از این پس هرگاه شخصی از آدرس های قبل برای ورود به این صفحات استفاده کند، به صفحه ی 404 و یا صفحه ی که شما انتخاب کرده اید منتقل خواهد شد.برای بازگرداندن تنظیمات به حالت پیشفرض تنها کافی است آدرسی را که در قسمت Warning موجود می باشد، در مرورگر خود وارد کرده و عملیات جستجو را انجام دهید.

نحوه مخفی کردن وردپرس با افزونه hide my wp نتیجه ی پایانی:

افزونه ی Hide My WP، افزونه ای کاربردی و مفید برای افزایش امنیت وب سایت های وردپرسی می باشد. وظیفه این افزونه جلوگیری از نفوذ به صفحات لاگین و پنل وردپرس است. شما هم به فکر افزایش امنیت وب سایت وردپرسی خود هستید؟ با این کار وب سایت خود را از شر هکر ها در امان نگه دارید. پیشنهاد ما به شما افزونه ی Hide My WP می باشد.با تشکر از همراهی شما 🙂

فهرست این مقاله

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!
خوش آمدید دوست دارید خبرهای دست اول و رویدادهای وردپرسی رو به شما اطلاع دهیم؟ خیر بله