|

سلام دوستان؛ یکی از مشکلاتی که کاربران با آن مواجه می شوند رفرش و ریدایرکت شدن صفحه ورود و عدم توانایی در ورود به وردپرس است. مسائل ورود به سیستم می تواند از طریق خطاهای مختلف مانند مشکل اتصال به پایگاه داده، صفحه نمایش سفید مرگ و… باشد. نوع دیگری از خطا در ورودی زمانی است که صفحه ورود به سیستم وردپرس را مرتبا رفرش و مجددا به صفحه ورود به سایت ریدایرکت می کند. در این مقاله از پشتیبان وردپرس قصد بررسی کامل و رفع رفرش شدن و مشکل ریدایرکت در وردپرس را داریم.

رفع مشکل ریدایرکت در وردپرس

نکته: قبل از انجام هرگونه تغییرات یک نسخه پشتیبان از وب سایت خود تهیه کنید.

رفرش شدن صفحه ورود و مشکل ریدایرکت در وردپرسبرای رفع مشکلات مربوط به رفرش شدن صفحه ورود، مشکل ریدایرکت در وردپرس و ناتوانی در ورود به وردپرس روش های زیر را امتحان کنید تا مشکل شما برطرف شود.

  1- پاک کردن کوکی ها

وردپرس برای احراز هویت ورودی از کوکی ها استفاده می کند، بنابراین اولین و ساده ترین گام در حل مشکل ریدایرکت در وردپرس و ورود به سیستم پاک کردن کوکی ها است. کوکی ها و حافظه پنهان مرورگر خود را پاک کنید. سپس چک کنید که مرورگر شما کوکی ها را فعال کرده است. پس از انجام این کار مرورگر خود را مجددا راه اندازی کنید و سپس وارد شوید این کار باید مشکل را حل کند.
 
رفرش شدن صفحه ورود و مشکل ریدایرکت در وردپرس

  2- غیرفعال کردن تمام افزونه ها

گاهی اوقات افزونه های وردپرس می توانند باعث بروز این مسئله شوند. به خصوص اگر دو افزونه با یکدیگر تداخل داشته باشند. برای غیرفعال کردن تمام افزونه های نصب شده در وردپرس، با استفاده از یک سرویس دهنده FTP به میزبانی وب خود متصل شوید. سپس به مسیر / wp-content / plugins / رجوع کنید. و پوشه plugins را به نامی دلخواه تغییر دهید.
این کار افزونه های وردپرس را که در وب سایت شما نصب شده اند غیرفعال می کند. هنگامی که همه افزونه ها را غیرفعال کردید، سعی کنید وارد سایت خود شوید. اگر موفق شدید، این بدان معنی است که یکی از افزونه های شما سبب ایجاد مشکل شده است. سپس تک تک افزونه ها را فعال کنید تا به افزوه مشکل ساز برسید. این افزونه احتمالا با افزونه ای دیگر تداخل عملکرد دارد. در صورتی که غیر فعال کردن افزونه ها مشکل را برطرف نکرد روش های بعدی را امتحان کنید.

  3- فعال کردن موقت قالب پیش فرض وردپرس

گاهی شاهد این هستیم که قالب های وردپرس پس از ارتقا به یک نسخه جدیدتر باعث ایجاد مشکلات در وردپرس می شوند. این مشکلات ممکن است به دلیل تداخل کدهای درونی قالب با هسته وردپرس یا با افزونه ها باشد. برای پیدا کردن این که آیا مشکل توسط قالب شما به وجود آمده است یا خیر، باید قالب خود را به صورت موقت غیرفعال کنید. این فرایند مشابه غیر فعال کردن افزونه ها است. با استفاده از سرویس گیرنده FTP به وب سایت خود متصل شوید. به مسیر/ wp-content / themes / رجوع کنید و سپس نام پوشه قالبی که هم اکنون فعال است را به نامی دلخواه تغییر دهید. وردپرس برای راه اندازی به دنبال پوشه قالب میگردد و در صورت نبود آن با قالب پیش فرض راه اندازی خواهد شد. پس از انجام این کار، دوباره وارد صفحه لاگین شوید. اگر ورود موفقیت آمیز بود، این بدان معنی است که قالب شما موجب ایجاد مشکل شده است.نکته: اگر قبلا از قالب پیش فرض به عنوان قالب خود استفاده می کردید، می توانید آن را تغییر نام دهید و سعی کنید مجددا وارد وردپرس شوید. اگر قادر به ورود شدید یعنی که قالب پیش فرض شما ممکن است خراب شده باشد. یک نسخه تازه از قالب پیش فرض را از منبع قالب وردپرس دانلود کنید و آن را به وب سایت خود آپلود کنید.

  4- فایل htaccess. را حذف کنید

گاهی اوقات فایل htaccess. خراب می شود که می تواند باعث بروز خطاهایی مانند خطای سرور داخلی شود و یا مشکلات ورود به سیستم را ایجاد کند. برای رفع این گونه مشکلات از طریق FTP به وب سایت خود دسترسی پیدا کنید. از فایل htaccess در رایانه خود پشتیبان گیری کنید و سپس آن را از دایرکتوری ریشه وب سایت خود حذف کنید. (فایل .htaccess را از پوشه wp-admin حذف کنید.)
اکنون دوباره وارد صفحه لاگین وردپرس شوید اگر موفق به ورود به وب سایت شدید، این بدان معنی است که فایل .htaccess شما از ورود به وردپرس جلوگیری می کند. پس از ورود به سیستم، از پنل مدیریتی وردپرس به قسمت تنظیمات > پیوندهای یکتا رجوع کنید و روی دکمه ذخیره کلیک کنید. این کار یک فایل htaccess. جدید ایجاد خواهد کرد.

  5- به روز رسانی آدرس سایت

گاها در بعضی موارد، بررسی و به روز رسانی آدرس سایت ممکن است مورد رفرش شدن صفحه ورود و مشکل ریدایرکت در وردپرس را حل کند. برای انجام این کار، باید با استفاده از FTP به سایت خود وارد شوید و فایل wp-config.php را ویرایش کنید. این دو قطعه کد زیر را در فایل wp-config.php خود اضافه کنید و فراموش نکنید که example.com را با نشانی اینترنتی خود جایگزین کنید. همچنین اگر سایت شما www داشته باشد آدرس را بررسی کنید و مطمئن شوید که آن را به قطعه کدها اضافه کنید.
define('WP_HOME','http://example.com');
define('WP_SITEURL','http://example.com');
سپس تغییرات ایجاد شده را ذخیره کنید.

جمع بندی نهایی

یکی از مشکلاتی که در هنگام ورود به وردپرس ممکن است رخ دهد، مشکل رفرش شدن مداوم صفحه لاگین و دیدایرکت مجدد به همان صفحه لاگین است. دلایل بروز این مشکل نیز متعدد است و ابتدا باید مواردی را بررسی کرد از جمله:
  • قالب فعال
  • افزونه های نصب شده
  • کوکی های وب سایت
  • فایل htaccess.
  • بررسی آدرس سایت
پس از بررسی موارد فوق برای برطرف کردن مشکل راه کارهای ارائه شده در این مقاله را دنبال کنید.
موفق باشید. 🙂
[gap] [button text=”تحلیل سایت و عیب یابی وردپرس” color=”alert” radius=”10″ expand=”true” link=”https://wphelper.ir/analysis-and-troubleshooting” target=”_blank”]