سلام دوستان؛ همان طور که می دانید سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک راه حل عالی است  که روند راه اندازی وب سایت شما را ساده می کند. هرچند اگر چندین سایت داشته باشید همچنان دچار مشکلات متعددی در راه اندازی و مدیریت آن ها هستید. باید محتوای مناسبی را برای همه ی آن ها زمانبندی کنید، همیشه به روز بمانید، به نظرات پاسخ دهید، مدام بین سایت ها رفت آمد کنید، و… این کار حتی برای کسی که تجربه ی زیادی در وردپرس دارد امری دشوار است. در چنین مواقعی وردپرس شبکه کارایی دارد. اما سوال اینجاست که وردپرس شبکه چیست ؟

وردپرس چند سایته چیست -WordPress Multisite

وردپرس شبکه چیست ؟

خوشبختانه، وردپرس ابزار خود را برای مدیریت چندین سایت به کار بسته است که Multisite نام دارد. می توانید از این امکان برای مدیریت سایت جدید و قدیم خود استفاده کنید. وقتی این کار انجام شد، هر تعداد وب سایتی که بخواهید می توانید اضافه کنید و همگی را به صورت یک جا مدیریت و کنترل کنید. در ادامه به بررسی اینکه مزایای وردپرس شبکه چیست خواهیم پرداخت.در این مقاله از پشتیبان وردپرس درباره ی اینکه وردپرس شبکه چیست چه زمانی میتوانیم از آن استفاده کنیم، چه زمانی نباید از آن استفاده نکنیم و… صحبت خواهیم کرد. سپس به بررسی تنظیمات و پیکربندی های وردپرس چند سایته و مدیریت سایت های جدید و قدیم خواهیم پرداخت.

چند سایت با یک وردپرس

وردپرس شبکه چیست و چه کاربردهایی دارد؟ وردپرس چند سایته ابزار قدرتمند است که به شما این امکان را می دهد تا سایت های خود به طور موثر مدیریت کنید. این پلتفرم به اختلاط سایت ها و تبدیل شبکه بر می گردد. زمانی که سایت چندگانه را راه اندازی می کنید، می توانید هر تعداد وبسایت که بخواهید به شبکه اضافه کنید.وردپرس شبکه چیست multisite-networkاکنون که تقریبا با مفهوم وردپرس شبکه چیست آشنا شدید اگر خود را در موقعیت مدیریت چندین وبسایت دیدید، متوجه می شوید که این ابزار تا چه اندازه به شما کمک خواهد کرد. بیایید برخی از دلایلی که چرا وردپرس چندسایته مفید است را برشماریم.

مزایای وردپرس شبکه چیست ؟

  • می توانید در یکجا تمام فعالیت های خود را مدیریت کنید. داشتن چندین سایت و رفتن از یکی به دیگری می تواند آزار دهنده و زمان بر باشد. با وردپرس چندسایته می توانید همه چیز را یکجا کنترل کنید.
  • می توانید محتوای جدیدی را برای سایت خود منتشر کنید. وردپرس چندسایته به شما این امکان را می دهد تا به یک ویرایشگر وردپرس دسترسی داشته باشید و محتوای جدید را برای همه ی صفحات منتشر کنید.
  • وردپرس شبکه به شما این امکان را می دهد تا عملکرد قالب ها و افزونه های کل شبکه کنترل کنید. به عنوان مدیر می توانید قالب و افزونه های موجود را برای شبکه انتخاب کنید. اگر تنها کسی هستید که بر روی وب سایت ها کار می کنید هیچ چیزی بدون تایید شما در شبکه رخ نمی دهد.
  • مدیریت کاربر در شبکه ساده و کاربردی است. سرانجام وردپرس چند سایته به شما این امکان را می دهد که کاربران جدیدی به شبکه ی خود اضافه کرده و به وضع قوانین بپردازید. به این صورت اصلا لازم نیست که برای مدیریت کاربران هر بار جداگانه به هرکدام از سایت ها بروید و سطوح دسترسی را کنترل کنید.
  • به روزرسانی های وردپرس راحت هستند. به عنوان مدیر شبکه می توانید تمامی به روز رسانی های نهایی موجود را برای سایت خود انجام دهید. فرایند در مورد یک سایت نیز این چنین است_ شما پیام به روزرسانی همه ی سایت ها را هر وقت که بخواهید دریافت می کنید.

مزایای وردپرس شبکه چیست ؟

ابزارهای رقیب و مشابه وردپرس شبکه چیست ؟

در کنار شبکه وردپرس، ابزار های زیاد دیگری نیز وجود دارند که وب سایت های چندگانه را مدیریت می کنند. برای مثال می توانید از خدمات ManageWP و MainWP استفاده کنید. تفاوت عمده بین وردپرس multisite و این پلتفرم ها این است که شما می توانید وب سایت ها با هاست های مختلف را پیوند دهید. در عمل به این معنی است که می توانید به راحتی شبکه ای از سایت های مختلف را در سراسر جهان مدیریت کنید. البته سرویس های پولی دیگری نیز وجود دارند که ویژگی های پیشرفته تری نیز ارائه می دهند. این لزوما بد نیست ولی به این معنی است که زمان و مکانی برای استفاده وردپرس چند سایته نیز وجود دارد.

جمع بندی نهایی

وردپرس چند سایته چیست ؟ وردپرس شبکه یا وردپرس multisite یک شبکه وردپرسی است و برای مدیریت چندین وردپرس یا چند سایت مورد استفاده قرار می گیرد. راه اندازی وردپرس چند سایته بسیار ساده است و به کمک آن می توان به مدیریت چند سایت با یک وردپرس پرداخت.شبکه وردپرس در اصل بستری است که می توان چند وب سایت وردپرسی را یک جا کنترل کرد. حالا که متوجه شدید وردپرس شبکه چیست و چه مواقعی کاربرد دارد باید با ویژگی های آن نیز آشنا شوید:

  • بروزرسانی راحت تر وب سایت
  • مدیریت اسان قالب و افزونه های وب سایت ها
  • کنترل دقیق و نظارت بر کل کاربران
  • مدیریت و نظارت راحت تر بر وب سایت ها بدون جا به جا شدن بین آن ها
  • مدیریت محتوای کل وب سایت ها
  • و…

پایان جلسه اول. ادامه دارد….