مقایسه صفحه ساز المنتور و صفحه ساز ویژوال کامپوزر

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه، در این پست تصمیم داریم که به مقایسه المنتور و ویژوال کامپوزر دو صفحه ساز قدرتمند در وردپرس بپردازیم تا بتوانید بین این دو صفحه ساز قدرتمند انتخاب صحیحی داشته باشید.

همانطور که میدانید صفحه سازها در وردپرس خیلی مهم هستند و خیلی هم حرفه ای تر از قبل عمل میکنند.

یکی از ضروری ترین افزونه هایی که در سایتتان نیاز دارید صفحه سازها هستند که میتوانید با استفاده از آنها هم سایتتان را شخصی سازی کنید و هم برگه های سایتتان را زیباتر طراحی کنید.

صفحه ساز چیست؟

مقایسه المنتور و ویژوال کامپوزرصفحه سازها افزونه هایی هستند که میتوانید با استفاده از آنها هر نوع سایتی را طراحی و اجرا کنید، یکی از ویژگی های صفحه سازها این است که نیاز به کدنویسی ندارند و شما بدون یک خط کدنویسی میتوانید سایت های خودتان را طراحی و اجرا کنید.

به خاطر همین ویژگی صفحه سازها سریعاً رشد پیدا کردند و به محبوبیت بسیار زیادی رسیدند.

افزونه های صفحه ساز در وردپرس بسیار زیاد هستند که انتخاب بین آنها سخت است، اما بعد از تجربه های زیاد صفحه ساز ویژوال کامپوزر به بهترین صفحه ساز موجود در وردپرس تبدیل شد، ویژوال کامپوزر بعد از مدتی که محبوب شد با آپدیت های جدید توانایی ساخت هر نوع سایتی را داشت و میتوانست همه ایده های افراد را اجرایی کند، به همین دلیل هر سایتی که وجود داشت حداقل یکبار هم از ویژوال کامپوزر استفاده کرده بود و از طراحی بدون کدنویسی لذت میبردند.

این سیر تحول ویژوال کامپوزر ادامه داشت تا زمانی که المنتور به وجود آمد 😲

المنتور زمانی که به وجود آمد نسبت به ویژوال کامپوزر خیلی ضعیف تر بود و به این اندازه هم محبوب نشده بود، بعد از آپدیت ها و حرفه ای تر شدن المنتور کم کم این افزونه هم به محبوبیت رسید، و بعد از مدتی که المنتور فراگیرتر شد ویژوال کامپوزر به رتبه دوم برترین صفحه ساز وردپرس کاهش یافت.

اما چرا المنتور از ویژوال کامپوزر سبقت گرفت؟

یکی از دلایل آن رایگان بودن المنتور بود، ویژوال کامپوزر در چندین سال پیاپی هیچ نسخه رایگانی به افراد ارائه نداد و کلاً یک افزونه پریمیوم بود، اما المنتور از ابتدای کار خود دو نسخه بود، یکی نسخه رایگان که در مخزن وردپرس وجود دارد و میتونید از مخزن دانلود کنید و استفاده کنید، اما این نسخه رایگان با محدودیت هایی ارائه شده است که اگر میخواهید محدودیتی را در طراحی تجربه نکنید باید از نسخه پریمیوم آن استفاده کنید.

برای خرید نسخه پریمیوم هم باید به سایت المنتور مراجعه کنید و یا از مارکت های فروش قالب و افزونه ایرانی آنرا تهیه کنید.

دلایل مختلفی وجود دارد که میتوانید با این مزایا ویژه المنتور در مقاله ( افزونه المنتور چیست؟ ) به مطالعه تمامی مزایا ویژه المنتور بپردازید و کاملاً با این افزونه قدرتمند آشنا شوید.

مقایسه المنتور و ویژوال کامپوزر

مقایسه ویژوال کامپوزر و المنتوردر این بخش مقاله میخواهیم افزونه های المنتور و ویژوال کامپوزر را مقایسه کنیم:

هر دو این افزونه رقیب سر سخت و جدی برای همدیگر هستند که همین اول بهتره بهتون بگیم المنتور خیلی بهتر از ویژوال کامپوزر هست که دلایلش را در ادامه برایتان توضیح میدهیم.

سادگی در طراحی:

المنتور در این زمینه خیلی پیشرفته تر از ویژوال کامپوزر است و در طراحی شما را سر در گم نمیکند و شما میتوانید به صورت زنده همه نوع طراحی سایتی انجام دهید.

اما ویژوال کامپوزر اصلاً اینطور نیست و شما باید المان ها را در برگه های وردپرس تست کنید تغییرات ایجاد کنید و…،

المنتور با این روش توانسته میلیون ها مخاطب را به سمت خود جذب کند.

شما در وِیژوال کامپوزر قادر به طراحی به صورت زنده نیستید و به همین دلیل ممکن است طرح ها به سلیقه خودتان نباشند یا حرفه ای اجرا نشوند اما المنتور اینطور نیست و به صورت حرفه ای اجازه میدهد شما کارتان را انجام بدهید و المان ها را تغییر دهید و یا جابه جا کنید.

رایگان بودن یا نبودن

هر دو این صفحه ساز ها یک یک افزونه پریموم و حرفه ای هستند اما المنتور به طراحی نسخه رایگانی پرداخت است که آن نسخه رایگان شامل محدودیت هایی میشود و برای سایت های ضعیف و نمیه حرفه ای پشنهاد میشود؛ اما نسخه دیگری هم دارد که پریمیوم است و شما باید آنرا خریداری کنید تا بتوانید سایت های حرفه ای را طراحی و اجرا کنید.

اما ویژوال کامپوزر از ابتدای کار خود یک افزونه پریموم بوده است و هیچ نسخه رایگانی ندارد .

البته نسخه های نال شده در اینترنت از آن وجود دارد که ممکن است ویروسی باشند هرگز از آنرا استفاده نکنید،

به همین دلیل پولی بودن ویژوال کامپوزر افراد کمتری آنرا خریداری کردند و یا دیگر با وجود المنتور دیگر کسی آنرا زیاد نمیخرید و اکثرا به سمت المنتور پیش میرفتند،

به تازگی و بعد از اینکه ویژوال کامپوزر از محوبیتش کاسته شد یک نسخه رایگان هم انتشار داده است و شما می توانید نسخه رایگان آن در سایت اصلی ویژوال کامپوزر دانلود کنید ودر مخزن وردپرس وجود ندارد.

اگر به دنبال یک صفحه ساز رایگان و خوب میگردید بهتره از المنتور استفاده کنید.

برای دریافت المنتور هم میتوانید از مخزن وردپرس اقدام به این کار کنید.

تنوع المان ها برای طراحی:

المان ها در هردو افزونه تقریباً به یک اندازه هستند شما در این زمینه تفاوت زیادی بین افزونه ها احساس نمیکنید.

اما برای هر دو افزونه هم یک سری افزودنی های جانبی دارند که با نصب آنها میتوانید افزونه ها را حرفه ای تر کنید و المان های بیشتری را به آنها بیافزایید، البته افزودنی های ویژوال کامپوزر حرفه ای و خیلی دقیق نیستند و ممکن است شما را ضعیف کنند،

اما المنتور بیش از ۳۰ افزودنی حرفه ای دارد که میتوانید با استفاده از آنها سایت های رویایی طراحی و اجرا کنید و مشکلی هم نداشته باشید.

 

معایب افزونه های ویژوال کامپوزر و المنتور

درسته این افزونه ها مزایایی ویژه ای دارند اما یک سری معایب هم در آنها وجود دارد که لازم هست کنار مزایای آنها به شما توضح بدهیم.

 

معایب ویژوال کامپوزر

مقایسه المنتور و ویژوال کامپوزرسنگین بودن:

این افزونه بسیار سنگین است و بار زیادی را به سرور متحمل می کند که ممکن است سرعت سایت شما بسیار کاهش یابد، اگر میخواهید که از این افزونه استفاده کنید باید به بهینه سازی سرعت سایت مسلط باشید تا بتوانید سرعت سایت خود را افزایش دهید و یکی از فاکتورهای سئو را از این راه حل نمایید.

رابط کاربری پیچیده:

همانطور که گفتیم این افزونه نسبت به المنتور خیلی پیچیده تر است و در طراحی های خود ممکن است که به مشکل بر بخورید، روش طراحی در المنتور به صورت زنده است.

 

نداشتن نسخه رایگان:

یکی دیگر از معایب ویژال کامپوزر نداشتن نسخه رایگان است و در کل به صورت پریمویم ارائه شده است، البته به تازگی ویژوال کامپوزر نسخه رایگانی هم ارائه کرده است و شما میتوانید به صورت رایگان از آن استفاده کنید، این نسخه رایگان با محدودی هایی روبرو است که اگر میخواهید بدون محدودیت از آن استفاده کنید بهتر است که نسخه حرفه ای آنرا خریداری نمایید.

معایب افزونه المنتور

مقایسه المنتور و ویژوال کامپوزرتداخل داشتن با افزودنی های خود:

یکی از جالب ترین نکاتی که ذهن ما را هم درگیر کرده است برخی از افزودنی های المنتور با هسته اصلی المنتور تداخل دارند و با وجود آنها المنتور کار نمیکند.

تیم المنتور هنوز به این مشکل نپرداخته که امیدواریم در آپدیت های بعدی این مشکل رفع شود.

 

ویرایش ویجت ها:

شما نمیتوایند ویجت های المنتور را تغییر دهید و آنها را ویرایش کنید، فقط میتوانید تغییراتی مثل سایز حاشیه ها و… برای آنها تعریف کنید که این میتواند یکی از معایب بزرگ المنتور باشد.

نتیجه گیری:

ما در این مقاله سعی داشتیم تا شما را با این افزونه های صفحه ساز قدرتمند آشنا کنیم و بتوانید از مزایا و معایب آنها اطلاع داشته باشید.

توجه:

ما این مقاله را فقط به قصد بررسی این افزونه ها تولید کرده ایم نه نقد آنها.

اگر سایت خود را از ویژال کامپوزر یا المنتور طراحی و اجرا کردید بهتر است سایت خود را به خطر نیاندازید که صفحه ساز خود را تغییر دهید.

فهرست این مقاله

آموزش فشرده پشتیبانی سایت

فقط با ۲۰ ساعت آموزش یاد بگیر سایت وردپرسیت رو اصولی نگهداری کنی !!!
خوش آمدید دوست دارید خبرهای دست اول و رویدادهای وردپرسی رو به شما اطلاع دهیم؟ خیر بله