سلام دوستان پشتیبان سایت ؛ هر صفحه ای از ارور بازدید کننده را از وجود مشکلی در وب سایت شما مطلع می کند. هر مشکلی یک شماره یا کد منحصر به فرد خود را دارد. برای مثال، بازدید کنندهای وارد آدرس صفحهای از وب سایت شما میشود که در حال حاظر وجود ندارد، برای همین یک خطای 404 به او نمایش داده خواهد شد. یا بازدید کننده دیگری به صفحهی از وب سایت شما که اجازه دسترسی به او داده نشده است قصد دارد وارد شود، به او نیز خطایی با شماره 401 نشان داده میشود. این صفحات از قبل طراحی شده اند. و برای هر خطا صفحه ای خاص وجود دارد که کاربر را مطلع سازد. اما گاهی این صفحات مطلوب نیستند. صاحبان وب سایت ها تصمیم می گیرند که صفحات را سفارشی کنند. بنابراین نسبت به ساخت صفحه خطای سفارشی اقدام می کنند.
ساخت صفحه خطای سفارشی
صفحات خطا در سرویس های میزبانی اشتراکی توسط خود شرکتی که از او هاست را تهیه کرده اید ایجاد شده است. اما در سرور VPS یا سرور اختصاصی معمولا هیچ خطایی نمایش داده نشده و بازدید کننده با یک صفحهی کاملا سفید مواجه میشود که هیچ اطلاعاتی مبنی بر علت به وجود آمدن آن را به بازدید کننده نشان نخواهد داد. با این وجود نگران نباشید هم در سرورهای اشتراکی و هم در سرور اختصاصی شما به راحتی قادر هستید که این صفحات را مطابق با میل خود سفارشی کنید و از نام تجاری خود در ویرایش این صفحات استفاده کنید و یا اطلاعات خاصی برای کمک به بازدید کنندگانی که در حال مشاهده خطا هستند در آن قرار دهید. در این آموزش از پشتیبان وردپرس به شما نحوه ایجاد یک صفحهی خطای سفارشی را آموزش خواهیم داد.
مراحل ساخت صفحه خطای سفارشی
مراحل زیر را برای ساخت صفحه خطای سفارشی دنبال کنید.
1- ورود به بخش Error Pages
در ابتدا برای ساخت صفحه خطای سفارشی وارد cPanel شوید. سپس به بخش Advanced مراجعه کرده و از زیر منوهای آن گزینه Error Pages را جستجو کنید و سپس بر روی آن کلیک نمایید.
2- انتخاب گزینه Error Pages برای ویرایش
پس از این که به بخش Error Pages وارد شدید مراحل زیر را گام به گام برای ساخت صفحه خطای سفارشی وب سایت خود دنبال نمایید:
- از منوی کشویی Managing، آدرس دامینی که میخواهید صفحات ارور آن را سفارشی کنید را انتخاب نمایید.
- در زیر این لیست، صفحات خطایی که می خواهید سفارشی سازی کنید را انتخاب کنید. به طور پیش فرض در cPanel فهرست پنج صفحه از معمول ترین خطاها از جمله خطاهای 400, 401, 403, 404, 500 لیست شده اند. اگر می خواهید لیست کاملی از خطا ها را مشاهده نمایید، روی عبارت Show All HTTP Error Status Codes کلیک نمایید تا لیست کامل آن ها برای شما نمایش داده شود.
3- ویرایش error page
در بخش ویرایش خطای صفحه، می توانید کد HTML یا برخی از برچسب های مفید را وارد نمایید.
- Referring URL مشخص میکند که آدرس URL بازدید کننده از کجا آمده است.
- Visitor’s IP address آدرس IP بازدید کننده سایت شما را نشان می دهد.
- Requested URL آدرس صفحهای را نشان می دهد که بازدید کننده قصد مراجعه به آن را دارد.
- Server Name نام سرور را نمایش می دهد.
- Visitor’s Browser نوع مرورگر بازدید کننده را نمایش میدهد.
- Redirect Status Code پیام کد خطا را نمایش می دهد، مانند 404 یا 500 و غیره.
آزمایش متغییر ها و ایجاد یک صفحه برای توضیح بیشتر به بازدید کننده که بداند چرا با یک ارور مواجه شده است در مثال بالا آموزش داده شد. ما در تلاش حفظ بازدید کننده با نمایش دادن پیوندها پیشنهادی دیگر در صفحه ارور هستیم. پس از اتمام کار فقط بر روی ذخیره کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شوند.برای بررسی صفحات ارور شخصی سازی شده، شما باید خطای وب سایت خود را شبیه سازی نمایید. برای مثال بررسی خطای 404 به سادگی با مراجعه به یک آدرس URL که در صفحه وبسایت شما وجود ندارد می توانید ساخت صفحه خطای سفارشی را تمام کرده و آن را مشاهده کنید.
نتیجه پایانی
ساخت صفحه خطای سفارشی در سرورهای اشتراکی و اختصاصی امکان پذیر است. بهتر است که از نام تجاری خود در ویرایش این نوع صفحات استفاده کرده و یا اینکه اطلاعات مورد نظر خود را برای راهنمایی کاربران و بازددیدگنندگان اضافه کنید. به این صورت قدر هستید تا صفحه خاصی را برای نمایش پیغام های خطا در وب سایت خود بسازید. و صفحه نمایش ارور را کاملا شخصی سازی کنید.در این آموزش مراحل مورد نیاز برای ساخت صفحه خطای سفارشی را با استفاده از cPanel نشان دادیم. توجه کنید که فقط تعداد کمی از بازدیدکنندگان صفحات وبسایت شما، خطاهای پیش فرض نمایش داده شده را درک می کنند، بنابراین همیشه توصیه می شود صفحات خطا را سفارشی سازی نمایید تا بیشتر کاربران شما از علت عدم دسترسی به صفحه مورد نظر خود آگاه شوند و موارد وجود خطا را دلیل ضعف یا بی اعتباری وب شم تلقی نکنند.موفق باشید.
[gap] [button text=”تحلیل سایت و عیب یابی وردپرس” color=”alert” radius=”10″ expand=”true” link=”https://wphelper.ir/analysis-and-troubleshooting/” target=”_blank”]