سلام دوستان؛ در ادامه جلسات قبلی مبنی بر تغییر دامنه وبسایت و تغییر آدرس سایت در وردپرس به ادامه آموزش می پردازیم. (جلسه آخر تغییر نام دامنه وبسایت)

غییر نام دامنه وبسایت

مراحل انتقال به دامنه جدید و تغییر آدرس سایت در وردپرس

همان طور که در آموزش های قبلی ذکر کردیم روند تغییر آدرس سایت در وردپرس و انتقال به دامنه جدید شامل 8 مرحله کلی است.

  1. تهیه نسخه پشتیبان از وبسایت قدیمی
  2. پاکسازی دامنه جدید و بررسی عدم وجود مشکل
  3. مرحله انتقال
  4. بازنویسی فایل htaccess.
  5. بررسی لینک ها و تعمیر لینک های خراب
  6. اطلاع به گوگل مبنی بر تغییر دامنه
  7. ساخت نقشه جدید سایت
  8. اعلام تغییر دامنه در گوگل آنالیتیک

در جلسه سوم به بررسی 4 مرحله اول پرداختیم در ادامه به بررسی و اتمام مراحل تغییر آدرس سایت در وردپرس می پردازیم.

5 – لینک های شکسته را درست کنید

بعد از اینکه سایت شما به دامنه ی جدید انتقال یافت، باید لینک های محتویات را به طور کامل بررسی کنید. مقوله تغییر آدرس سایت در وردپرس بسیار مهم است. به عنوان مثال لینک به صفحات داخلی و… به صورت کامل باید بررسی شوند. تجربه کاربری بدی است اگر همچنان دامنه ی قدمی را داشته باشیم و خطای 404 برای کاربر رخ دهد. ممکن است در ارتباط با لینک ها مشکلاتی رخ دهد مخصوصا اگر ریدایرکت های پیشین را به درستی انجام نداده باشیم بنابراین بررسی لینک ها بسیار مهم است.توصیه: یک بار تمام لینک ها را ارزیابی و در صورت وجود لینک شکسته آن را اصلاح کنید. تا زمانی که درباره ی لینک ها صحبت می کنیم، باید لینک های ورودی را تا حد امکان به روز رسانی کنیم. تغییر URL در پروفایل رسانه های اجتماعی ساده است.می توانید از W3C Link Checker برای یافتن لینک های خراب و از پلاگین Velvet Blues Update URLs برای جایگزین کردن تمامی نمونه های دامنه ی قدیمی درون محتوای خود استفاده کنید.

تغییر آدرس سایت در وردپرس -how-to-redirect-WordPress-without-hurting-SEO-broken-links

6- به گوگل اطلاع دهید

برای صرفه جویی در زمان ایندکس دامنه جدید،  گوگل در کنسول جستجوی خود ابزار تغییر آدرس را آورده است. برای استفاده از این ابزار، بر روی سایت قدیمی خود در گوگل سرچ کنسول و سپس  روی آیکون چرخ دنده در بالا سمت راست کلیک کنید.

تغییر آدرس سایت در وردپرس -how-to-redirect-WordPress-without-hurting-SEO-change-of-addressگزینه ی Change of Address را از منوی پایین انتخاب کنید تا به این صفحه دسترسی پیدا کنید:تغییر آدرس سایت در وردپرس -Google-Webmasters-Tools-Change-of-Address-Screenاین 4 مرحله را دنبال کنید و سرانجام روی دکمه submit کلیک کنید.

7- ارائه نقشه ی جدید سایت

پس از انتقال وبسایت به دامنه جدید و تغییر آدرس سایت در وردپرس باید یک نقشه سایت جدید هم ارائه دهید. این نقشه دقیقا همان چیزی است که به آن فکر می کنید و جزئیات مختلف URL ها را برای محتوای شما شرح می دهد. موتور های جستجو از این نقشه برای جستجو هدف های خاص استفاده می کند. به راحتی می توانید با استفاده از افزونه های مختلف وردپرس نقشه ی سایت خود را ایجاد نمایید. افزودن نقشه سایت به گوگل سرچ کنسول بسیار سادهست.کافی است به گوگل سرچ کنسول سایت جدید رجوع کرده و مسیر Crawl -> Sitemaps  را دنبال کنید:تغییر آدرس سایت در وردپرس -Google-Webmasters-Tools-Sitemaps سپس با توجه به راهنمای تصویری بالا نقشه خود را انتخاب و تایید کنید.

8- تغییر دامنه در گوگل آنالیتیک

ممکن است بپرسید، چگونه رتبه ی SEO من حفظ می شود؟ خب برای کنترل و آنالیز وبسایت باید ترافیک و سایر موارد را مرتبا کنترل کنید. اگر از گوگل آنالیتیک برای بررسی سایت وردپرسی خود استفاده می کنید، باید از حالا شروع کنید. این تحلیلگر اطلاعات مفیدی برای بهبود SEO در هز زمان فراهم می آورد.این فرایند بسیار ساده است. فقط وارد Google Analytics شوید و بر روی سربرگ admin کلیک کرده و Property Settings را انتخاب کنید. حال نام دامنه جدید خود را در قسمت URL وبسایت وارد کنید و گزینه ی ذخیره را انتخاب کنید.تغییر آدرس سایت در وردپرس -google-analytics-change-domain

جمع بندی نهایی

انتقال سایت وردپرس به دامنه ی جدید و تغییر آدرس سایت در وردپرس بدون آسیب زدن به سئو و ترافیک سایت کار آسانی نیست. تمامی مراحل شبیه به هم است و با کمی تلاش و حوصله ب موفقیت انجام می شود. دقت کنید، اگر به دلیل محتوای بی کیفیت رتبه ی SEO ضعیفی دارید، تغییر آدرس سایت در وردپرس بدون حل کردن صورت مسئله، رتبه ی شما را بهبود نمی دهد.تغییر آدرس سایت در وردپرس -change-site-address-in-wordpressفقط برنامه ریزی کنید و از کل وبسایت پشتیبان گرفته و 100 درصد مطمئن باشید که این انتقال لازم است. همچنین مهم است که به بازدید کنندگان خود پیشاپیش اطلاع دهید. می توانید پستی بنویسید و یا از pop up استفاده کرده یا لوگویی بسازید تا برند شما در صورت تغییر قابل تشخیص باشد.پس از انجام این مراحل و تغییر آدرس سایت در وردپرس انجام ریدایرکت بسیار خوب است ولی اگر حجم سایت بالا باشد این کار دشوار است. بهترین راه این است که همان ساختار URL حفظ شود و با استفاده از فایل htaccess. به سایت جدید ریدایرکت دهید. علاوه بر این می توانید سایت قبلی خود را حفظ کنید و حتی در صورت وجود خطای حلقه ی ریدایرکت، از آدرس های چندگانه استفاده کنید. برای مثال، صفحه ی A که در سایت قدیم آدرس B را می سازد. page A -> page B -> page Bبه خاطر داشته باشید، برای بازیابی رتبه ی SEO بعد از تغییر آدرس سایت در وردپرس به زمان نیاز است. تغییر پروتکل به HTTPS منجر به افزایش رتبه و ترافیک خواهد شد. در نهایت بر روی سایت جدید کارکنید و لینک های موثقی برای ارتقای رتبه ی SEO ایجاد نمایید.

پایان آموزش های تغییر آدرس سایت در وردپرس و انتقال به دامنه جدید.