سلام دوستان عزیز؛ وجود بخشی با ویژگی ماشین حساب در بعضی از وبسایتها میتواند تجربه کاربری خوبی برای بازدیدکنندگان وبسایت شما باشد. اما ساخت فرم محاسباتی در وردپرس به طور معمول در وبسایتها کار چندان سادهای نیست و نیاز به دانش برنامه نویسی دارد. اما اگر شما به دنبال ایجاد بخشی به عنوان ماشین حساب در وبسایت خود هستد و نمیدانید که چگونه آن را ایجاد نمایید، هیچ نگران نباشید. امروز ما در پشتیبان وردپرس قصد معرفی یکی از بهترین و پرطرفدارترین افزونههای موجود برای ساخت این فرمها را در وردپرس داریم. پس با ما همراه باشید.
ساخت فرم محاسباتی در وردپرس
Calculated Fields Form یک افزونه حرفهای برای ساخت فرم محاسباتی در وردپرس میباشد که توانسته 30000 نصب فعال و امتیاز 4.5 از 5 ستاره را در مخزن وردپرس ثبت نماید. این افزونه توسط تیم CodePeople توسعه داده شده و امکانات بینظیری را برای ایجاد ماشین حساب در اختیار وبمستران قرار میدهد.
امکانات افزونه Calculated Fields Form
- ساخت فرمهای بصری با ایجاد فیلد و فرمهایی با فرمتهای مختلف.
- امکان ایجاد بینهایت فیلد محاسباتی.
- رابط کاربری آسان.
- پشتیبانی از هر دو حالت عملیات محاسباتی ساده و پیشرفته. به همراه الگوریتم های ریاضی به تعداد فراوان.
- پشتیبانی از انواع زمینه های مختلف، مانند کشویی، جعبه چک، دکمه های رادیویی، تاریخها، اعداد.
- پشتیبانی از محاسبات تاریخی (مدت بین دو روز مشخص).
- تطبیق هوشمند اعداد و قیمت ها در فیلد های مقداری.
- تعیین فیلدهای مشخصی برای نمایش در فرم های مقداری.
- داشتن ناحیه ی کمک و بروز مشکل در محاسبات برای تصحیح و استفاده از شخص سوم در انجام محاسبات.
- استفاده از قابلیتی برای استفاده از جاوا اسکریپت و هماهنگی بهتر با قالب و بهینه نگه داشتن سئوی وبسایت.
نصب و راه اندازی
برای نصب و فعال سازی افزونه ساخت فرم محاسباتی در وردپرس از منوی سمت راست پیشخوان به تب افزونه> افزودن مراجعه کرده و اقدام به نصب و فعال سازی آن نمایید. پس از فعال کردن افزونه گزینهای تحت عنوان ” Calculated Fields Form ” در منوی پیشخوان ایجاد میشود.
شروع کار با افزونه
برای شروع کار ابتدا از منوی سمت راست پیشخوان بر روی گزینهی Calculated Fields Form کلیک نمایید تا به صفحه تنظیمات افزونه منتقل شوید .در این صفحه قسمتهایی برای ساخت فرم محاسباتی در وردپرس وجود دارد که در ادامه به توضیح کامل این بخش خواهیم پرداخت.
Form List/ Items List
در این قسمت تنیظمات مربوط به فیلدها و فرمهای محاسباتی را میتوانید پیکربندی نمایید.
همانطور که مشاهده میکنید افزونه به صورت پیشفرض پنج نوع فرم محاسباتی را برای شما ایجاد کرده است. شما با کلیک بر روی گزینهی “Settings” در مقابل هر فرم میتوانید تنظیمات آن را مطابق با نیاز خود پیکربندی نمایید. در پایان برای قرار دادن این فرمها در صفحات وبسایت باید شورت کدی که در مقابل هر فرم قرار دارد را در ویرایشگر نوشته وردپرس قرار دهید.
Settings
حال بر روی گزینهی Settings در مقابل فرم اول کلیک کنید تا مروری بر تنظیمات موجود در این بخش داشته باشیم.
Form Builder
صفحهی تنظیمات Form Builder موجود در هر فرم شامل سه تب است. در تب اول که “Add a Field” نام دارد، میتوانید فیلدهای مختلفی را مطابق با نیاز خود به فرم محاسباتی اضافه نمایید. در سمت راست شمایی از شیوهی نمایش فرم در وبسایت را به شما نشان میدهد.
با کلیک بر روی هر فیلد به تب “Field Settings” منتقل میشوید که در این تب باید تنظیمات مربوط به فیلدی که انتخاب کردهاید از جمله نام فیلد، اندازه فونت، فرمت اعداد، نماد جدا کننده و خیلی از تنظیمات دیگر که مربوط به ماهیت فیلد انتخابی میباشد را پیکربندی نمایید.تب سوم که “Form Settings” نام دارم مربوط به تنظیمات فرم انتخابی میباشد که میتوانید با توجه به نیاز خود آن را تنظیم نمایید.
Define Texts
این بخش مربوط به برچسب دکمهی قبل و بعد میباشد که میتوانید فارسی و یا انگلیسی با توجه به نیاز خود وارد نمایید.
Validation Settings
این بخش مربوط به ارزیابی و عملیاتی که باید در ماشین حساب صورت بگیرد میباشد. اگر پس از بازگردانی عبارتهای انگلیسی موجود در این فیلدها به فارسی، نتیجه به صورت علامت سوال به نمایش در آمد باید تنظیمات مربوط به Utf-8 را انجام دهید.در پایان پس از ذخیره تنظیمات به ویرایشگر وردپرس مراجعه کنید.
حال شورت کد فرم مورد نظر خود را که از بخش Form List/ Items List کپی کردهاید را در نوشته قرار داده و بر روی گزینهی انتشار کلیک کنید.فرم محاسباتی مورد نظر ما با موفقیت ایجاد شده است. اگر نسخه پرمیوم این افزونه را خریداری نمایید قادرید فرمهای محاسباتی با استایلهای زیبایی را ایجاد نمایید.
نتیجه پایانی
همانطور که مشاهده کردید بدون تردید افزونهی Calculated Fields Form یکی از بهترین افزونهها برای ساخت فرم محاسباتی در وردپرس است که میتواند انواع محاسبات ساده و پیشرفته را محاسبه کند. استفاده از افزونه نسبتا ساده است و با استفاده از یک شورت کد قادر خواهید بود فرم محاسباتی را به بخشی از نوشته یا صفحات وبسایت خود اضافه نمایید.
با تشکر از همراهی شما دوستان عزیز. 🙂