|

برای کسانی که اولین بار با وردپرس مواجه میشوند ، احتمال خطا و بروز مشکلات فراوان همیشه وجود داره.در این بین چند اشتباه رایج وحود داره که کاربران مبتدی در آغاز کار با وردپرس بیشتر با اون ها برخورد می کنند ٬ در این مقاله 7 اشتباه رایج توسط مبتدیان وردپرس کار

رو بررسی می کنیم.

7 اشتباه رایج توسط مبتدیان وردپرس کار

7 اشتباه رایج توسط مبتدیان وردپرس کار

 

1-عدم استفاده از پیوندهای یکتا

اغلب کاربران به پیوندهای یکتای موجود در سایتشون بی توجه هستند ٬ همون طور که میدونید در قسمت تنظیمات سایت شما و در بخش پیوندهای یکتا شما می توانید ساختار پیوندهای یکتا رو بر اساس عدد ٬ روز انتشار و…تنظیم کنید . در وردپرس این پیوند ها به صورت نامفهومی به شکل (  /?p=<postid>  ) نمایش داده میشوند ٬ این مورد اغلب نامفهوم و به خاطر سپردنش مشکل میباشد . در ضمن در سئو سایت شما هم تاثیر داره . قبلا درباره تاثیر URL بر سئو سایت صحبت کردیم.به همین دلیل که امروزه تاکید میشه از URL پاک( “CLEAN URL”)استفاده کنید. اطلاعات بیشتر در این باره را می توانید در پست آموزش تغییر پیوند یکتا در وردپرس مطالعه کنید

2-نصب وردپرس در ساب فولدر wordpress

فایل فشرده وردپرس بعد از آپلود شدن تمام فایل های هسته ای رو در فولدر wordpress ذخیره می کند . بعضی اوقات پیش اومده که کاربران فولدر رو با استفاده از شناسه و پسورد FTP که از جانب وب هاستینگ شخص اعلام شده در سایت آپلود کردند .  این اشتباه باعث میشه به جای این که سایت شما با دامین www.example.com بالا بیاد،با نام www.example.com/wprdpress بارگذاری شود.البته وردپرس این امکان رو به کاربرانش داده تا بتونند فایل وردپرس رو در دایرکتوری های متفاوت نصب کنند.هرچند که شیوه متداول نصب وردپرس در ریشه ست. اطلاعات بیشتر در مطلب آموزش نصب وردپرس در حالت های مختلف حتما مطالعه کنید.

3 – انتشار مطالب ناقص در سایت

یکی از مواردی که سبب افت شدید سایت شما میشه همین موضوع می باشد ٬ مثلا شما در ذهنتون یک ایده دارید.شاید برای این که کاربرانتون رو بخواید آگاه کنید این ایده رو به صورت مختصر در یک پست بنویسید و منتشر کنید . اما اشتباه نکنید ٬ راه های زیادی برای این موضوع هست که اصلا بتوانید در قسمت مجزا کاربران رو از اتفاقات آینده سایت آگاه کنید . انتشار این نوع مطالب خروجی سایت رو زیاد می کنه . چون کاربر مطلبی رو در موتور جست وجو سرچ کرده و بعد از هدایت به سایت شما با عباراتی مثل “به زودی ” مواجه میشه که اصلا مناسب نیست!

4-نصب بی رویه پلاگین

یکی دیگه از مواردی که معمولا رایج تره استفاده از افزونه ها بیش از حد نیاز است ٬ البته  پیش میاد که شما واقعا به افزونه ها نیاز دارید و قالبتون از خیلی از نیازهای سایتتون پشتیبانی نمی کند .این بحث جدا میباشد ٬ اما کاربرانی هستند که پلاگین هایی رو نصب می کنند که براشون ضروری نیست و غیرفعال سازی افزونه هارو هم انجام نمیدهند ٬ همین موضوع عاملی میشود که درخواست سایت برای بارگذاری از منابع بیشتر شود و لذا سرعت لودینگ و به مراتب خیلی از موارد دیگر افت داشته باشد.

5-عدم به روز رسانی وردپرس

خب شاید برخی از آپدیت های وردپرس ترس داشته باشند . البته گاهی احتیاط هم لازمه ٬ چرا که برخی از قالب وردپرس ها با انتشار نسخه جدید وردپرس سازگاری ندارند و در این صورت مشکلات عدیده ای ایجاد میشود ٬ اما به روز رسانی جز لازمه های سایت شماست . در وردپرس 3.77 به بالا،به روز رسانی از هسته به صورت خودکار انجام میشه.البته آپدیت افزونه ها هم مهمه.شما در منوی کناری سایت بخشی به نام به روز رسانی دارید که مرتبا آپدیت های جدید رو به شما یادآوری می کند . اگه مایل هستید به  بروزرسانی افزونه ها به صورت خودکار انجام شه از کد زیر استفاده کنید و در فایل WP-CONFING.PHP و اون رو سیو کنید.

1
add_filter( 'auto_update_plugin', '__return_true' );

6-عدم استفاده از شناسه های ایمن

خب همون طور که میدونید و بار ها هم بهش اشاره کردیم،این موضوع کلیشه ای همیشه مشکل ساز  بوده و هست ٬ اگه مهارت کافی رو در تعیین پسورد و یوزر ایمن ندارید از سازنده ها ی پسورد ایمن  قوی استفاده کنید . در بخش امنیت وردپرس میتوانید در ارتباط با این موارد بیشتر بخونید.

7-عدم بک آپ گیری منظم

در این مورد هم خیلی صحبت کردیم ٬ شما میدونید که بعد از تهیه ی هاست ، طبق قیمت و نوع شرکت هاستینگ شما ، بک آپ گیری هایی به صورت روزانه و هفتگی انجام میشود . در عین حال بازهم به شما از طرف وب هاستینگ هشدار داده میشه که تهیه نسخه پشتیبان از طرف خود شما هم لازم است ٬ افزونه های زیادی در این رابطه معرفی شدند می توانید از این لینک بک آپ گرفتن در وردپرس مطالب بیشتری رو مطالعه کنید.سرافراز باشید.